Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Χαμόγελο του Παιδιού: Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή στην Εβδομάδα Οικογενειακού Εθελοντισμού

Χαμόγελο του Παιδιού: Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή στην Εβδομάδα Οικογενειακού Εθελοντισμού

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», για 6η χρονιά, πραγματοποιεί την Εβδομάδα Οικογενειακού Εθελοντισμού στα «Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» που λειτουργεί σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση, προσφέροντας την πολύτιμη βοήθειά τους στο έργο του Οργανισμού.

Συμμετοχή μπορούν να υποβάλλουν οι οικογένειες -ενήλικες μαζί με τα παιδιά τους άνω των 7 ετών- που θέλουν να προσφέρουν λίγες ώρες από τον χρόνο τους και να βοηθήσουν τη δράση του Οργανισμού που στηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν, σε κατάσταση Φτώχειας. Η προσφορά των εθελοντών στα «Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» είναι πολύ σημαντική, καθώς αναλαμβάνουν την τακτοποίηση των ειδών που συγκεντρώνονται, την οργάνωση του χώρου και την προετοιμασία των πακέτων με τα τρόφιμα και τα υπόλοιπα είδη που θα δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Για μία εβδομάδα, από τις 2 έως τις 7 Οκτωβρίου 2023 και σε προκαθορισμένες ώρες, τα «Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας» στην Αθήνα (Μαρούσι, Νέα Μάκρη), τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, την Πάτρα, τον Πύργο, την Κρήτη, τη Χαλκίδα και την Κέρκυρα περιμένουν τις οικογένειες που θα δηλώσουν συμμετοχή για να γίνουν αρωγοί της προσπάθειας που καταβάλλει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τα παιδιά που στηρίζει, και να αποτελέσουν τα νέα μέλη της ευρύτερης Οικογένειας του Χαμόγελου.

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να συμπληρώσουν την ανάλογη φόρμα που θα βρουν στο hamogelo.gr  μέχρι και τις 28 Σεπτεμβρίου 2023. Η κάθε υποψήφια οικογένεια μπορεί να δηλώσει μια βάρδια.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας περιμένει με χαρά… γιατί ο εθελοντισμός στο Χαμόγελο είναι υπόθεση Οικογενειακή!

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥq Χαμηλή Μαγουλάδων, Κέρκυρα, 49081

Τηλέφωνο: 26630-51755, FAX: 26630-52182

Email: Kerkyra@hamogelo.gr

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή