Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Φάμελλος: Η συμμετοχή στις εκλογές δείχνει την απαίτηση του κόσμου να έχουμε έναν δυνατό ΣΥΡΙΖΑ

Φάμελλος: Η συμμετοχή στις εκλογές δείχνει την απαίτηση του κόσμου να έχουμε έναν δυνατό ΣΥΡΙΖΑ

Για μια ακόμη «μεγάλη ημέρα, σημαντική και χαρούμενη» έκανε λόγο ο Σωκράτης Φάμελλος, αναφερόμενος στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η συμμετοχή εξελίσσεται πάρα πολύ καλά, έχουμε περάσει τη συμμετοχή της περασμένης Κυριακής. Δείχνει την απαίτηση του κόσμου να έχουμε έναν δυνατό ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή ήταν και η ευχή μου την ώρα που ψήφιζα», είπε από τη Θεσσαλονίκη ο κ. Φάμελλος, όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, η συμμετοχή στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος «δείχνει και την αγωνία του κόσμου. Παράλληλα, δημιουργεί απαιτήσεις και υποχρεώσεις για εμάς. Είναι μία δημοκρατική διαδικασία που πέρα από τα τυπικά χαρακτηριστικά, ότι εξελίσσεται σωστά σε όλη τη χώρα, δίνει τον λόγο στους πολίτες και στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ».

Με το χέρι στην καρδιά ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης -«Από αύριο προχωράμε μαζί»
Φάμελλος: Δεν θα είναι απλά ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ, θα είναι όλος ο λαός εδώ, όλη η κοινωνία
Στη συνέχεια ο Σωκράτης Φάμελλος θέλησε να αναδείξει τη σημασία των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Μετά την εκλογική ήττα και την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα, ξεκινά μία νέα ημέρα για εμάς από αύριο. Προφανώς με τις συνεδριακές μας διαδικασίες θα οδηγήσει στην απαραίτητη ενίσχυση του προγράμματός μας, των θέσεών μας, αλλά και όλων των οργάνων.

«Αυτό που έχει σημασία είναι η κρίσιμη εκλογική διαδικασία και ότι από αύριο το πρωί θα είμαστε όλοι και όλες μαζί. Δεν θα είναι απλά ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ, θα είναι όλος ο λαός εδώ, όλη η κοινωνία, όλοι οι σύντροφοι και συντρόφισσες, με απόλυτο σεβασμό στο αποτέλεσμα και στον στόχο που δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι η Ελλάδα. Η ανάγκη μας είναι να ζούμε καλύτερα. Αυτό υπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό θα εξυπηρετήσουμε όλες και όλοι μαζί».

Σε ερώτηση για το πώς θα εξασφαλιστεί η ενότητα μετά τις εντάσεις της εβδομάδας που πέρασε, απάντησε: «Έχουμε τη δέσμευση των υποψηφίων και έχουμε τη δέσμευση της οικογένειας του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σημαντική η συνολική επανεκκίνηση.

»Περισσότερα από 150.000 μέλη θέλουν να είναι δυνατός ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα. Είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε όλοι μαζί. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα συλλογικό δημοκρατικό κόμμα, δρούμε συλλογικά, αποφασίζουμε δημοκρατικά, δρούμε ενιαία. Αυτό θα είναι το χαρακτηριστικό την επόμενη ημέρα».

Πηγή: iefimerida.gr

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή