Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Υπογράφηκε από το Υπουργείο Υγείας η απόφαση για νέες προσλήψεις στα Νοσοκομεία  – 8 γιατροί κρίσιμων ειδικοτήτων  στο Γ.Ν.Κέρκυρας

Υπογράφηκε από το Υπουργείο Υγείας η απόφαση για νέες προσλήψεις στα Νοσοκομεία  – 8 γιατροί κρίσιμων ειδικοτήτων  στο Γ.Ν.Κέρκυρας

Υπεγράφη από την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Υγείας η απόφαση για την προκήρυξη 704 θέσεων ειδικευμένων Ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. επί θητεία, διαφόρων βαθμών και ειδικοτήτων, που θα ενισχύσουν τα Νοσοκομεία της χώρας μας. Μεταξύ αυτών προβλέπονται 8 γιατροί κρίσιμων ειδικοτήτων για το Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Ειδικότερα προβλέπονται:

—1 Θέση Διευθυντού Εσωτερικής Παθολογίας,

—1 Θέση Επιμελητή Α’ Νεφρολογίας,

 —1 Θέση Επιμελητή Α’ Αναισθησιολογίας,

—1 Θέση Διευθυντού Ακτινολογίας,

—1 θέση Επιμελητή Α’  Ακτινολογίας,

—1 Θέση Επιμελητή Α’ Χειρουργικής,

—1 θέση Επιμελητή Β’ στην Ειδική Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας και

—1 θέση Επιμελητή Α’ Ψυχιατρικής.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης προκήρυξης των 2.145 θέσεων μόνιμου νοσηλευτικού προσωπικού για τα Νοσοκομεία και τους φορείς του Υπουργείου Υγείας, εκ των οποίων οι 53 (2 ΠΕ, 42 ΤΕ και 9 ΔΕ) αφορούν στην Κέρκυρα.

Μετά μάλιστα  την υπογραφή της απόφασης, ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για το Νοσοκομείο της Κέρκυρας, καθώς υπήρχε έλλειψη σε αυτές τις 8 κρίσιμες ιατρικές ειδικότητες. Αν δε προσθέσουμε και τα 53 άτομα νοσηλευτικού προσωπικού που προβλέφθηκαν στην προ εβδομάδων υπογραφείσα προκήρυξη, συμπεραίνουμε ότι οι γιατροί και νοσηλευτές που προβλέπονται για την Κέρκυρα, θα βελτιώσουν σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας στο νησί.

Και όπως γνωρίζουμε, θα ακολουθήσουν και άλλες προκηρύξεις που θα ενισχύσουν σημαντικά το ΕΣΥ, αφού όπως έχει επανειλημμένως δηλώσει και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Τομέας της Υγείας, αποτελεί βασικό άξονα της κυβερνητικής μας πολιτικής αυτή την τετραετία. 

Επιθυμώ συνεπώς να ευχαριστήσω τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον Υφυπουργό Μάριο Θεμιστοκλέους για την συμπερίληψη – με σημαντικό αριθμό προσωπικού – του Νοσοκομείου της Κέρκυρας και σε αυτήν την προκήρυξη.

Επίσης ευχαριστώ ιδιαιτέρως την Διοικήτρια του Νοσοκομείου μας κα Μαντώ Εγγλεζοπούλου και  τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ  Γιάννη Καρβέλη, για την προώθηση και υλοποίηση των αιτημάτων του Νοσοκομείου μας».

 

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή