Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Τραγωδία στη Λιβύη: Συγκίνηση στο Πεντάγωνο προς τιμήν των νεκρών αξιωματικών

Τραγωδία στη Λιβύη: Συγκίνηση στο Πεντάγωνο προς τιμήν των νεκρών αξιωματικών

Ειδική τελετή πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Πέμπτης, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τους θανόντες της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχτηκαν, το πρωί της Πέμπτης, στο υπουργείο Άμυνας κατά την τελετή απόδοσης τιμής στους θανόντες της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, παρέστη κατά την έπαρση της σημαίας στο Στρατόπεδο «Παπάγου», όπως και: ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Ανδρέας Κορωνάκης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, ο Υπαρχηγός ΓΕΝ Υποναύαρχος Κωνσταντίνος Βλάχος ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Για να τιμήσουν τους νεκρούς, η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία τήρησαν ενός λεπτού σιγή, ενώ σε όλα τα μπαλκόνια των κτιρίων βρίσκονταν στρατιωτικοί από όλα τα σώματα σε ένδειξη φόρου τιμής.

ΠΗΓΗ:news247.gr

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή