Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Το νέο ΔΣ του ΕΟΤ: Παραμένει πρόεδρος η Άντζελα Γκερέκου και γ. γ. ο Δημήτρης Φραγκάκης

Το νέο ΔΣ του ΕΟΤ: Παραμένει πρόεδρος η Άντζελα Γκερέκου και γ. γ. ο Δημήτρης Φραγκάκης

Την ανανέωση της σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) αποφάσισε η αρμόδια υπουργός, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Πρόεδρος του Οργανισμού παραμένει η Άντζελα Γκερέκου, καθώς και γενικός γραμματέας ΕΟΤ ο Δημήτρης Φραγκάκης.

Επίσης, αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο ορίζεται ο Κωνσταντίνος Ζήκος: Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, έχει διατελέσει σε θέσεις υψηλής ευθύνης στο δημόσιο και έχει εμπειρία ετών στον τουριστικό τομέα, έχοντας υπηρετήσει ως Πρόεδρος, αν. Γεν. Γραμματέας ΕΟΤ, επιστημονικός συνεργάτης υπουργού Τουρισμού, πρόεδρος επιτροπών νομοθέτησης κ.α και νομικός σύμβουλος ξενοδοχειακών εταιρειών. Είναι μέλος στο Δ.Σ. Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και της επιτροπής αξιολόγησης στο πρόγραμμα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος «επιταχυντής» για startup επιχειρήσεις.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΤ
Σταύρος Μήτσης: Επιχειρηματίας στον τομέα του τουρισμού με πολυετή και επιτυχημένη δραστηριότητα ως ξενοδόχος. Ο δυναμικός Όμιλος Mitsis Hotels στον οποίο ηγείται, με ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων, καλύπτει τους δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ελλάδα.

Μαρίνα Εφραίμογλου: Οικονομολόγος με μεγάλη και πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό τομέα. Επιχειρηματίας στον τουριστικό τομέα, με το πρώτο ολιστικό wellbeing destination spa (Euphoria Retreat) στην Ελλάδα, το οποίο άνοιξε τον Ιούλιο του 2018 και ήδη έχει βραβευτεί με τα σημαντικότερα βραβεία στην αγορά του.

Σταυρούλα Σαλούτση: Έχει διατελέσει σύμβουλος και επικεφαλής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στο χώρο της ναυτιλίας καθώς και τουρισμού. Είναι διευθύντρια από την αρχή έκδοσής του, στο περιοδικό blue που διανέμεται στις πτήσεις της Αegean και Olympic air.

Σταύρος Μανούσος: Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά και Νομικός Σύμβουλος εταιρειών.

Δρ. Γιώργος Παπατζανής: Μηχανικός λογισμικού με εξειδίκευση στην ανάπτυξη εύχρηστων καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών, τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) και στην προσβασιμότητα (accessibility). Μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στην πληροφορική, καθώς και πλούσιο βιογραφικό σε εταιρείες όπως Vodafone Group, bp, CapGemini, και οργανισμούς στο εξωτερικό όσο και το εσωτερικό.

Steve Βρανάκης: Επικεφαλής δημιουργικού (creative director) με θητεία στη Google ως επικεφαλής του Creative Lab της Google για περισσότερα από 10 χρόνια και πρώην ειδικός σύμβουλος Πρωθυπουργού. Βραβευμένος δημιουργικός που έχει εργαστεί για την κυκλοφορία του iPhone και του Amazon στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τη NASA (Space Lab), τα Ηνωμένα Έθνη και τη UNICEF.

Καθηγητής Νικόλαος Σταμπολίδης: Καθηγητής Αρχαιολογίας, Γενικός Διευθυντής του Μουσείου της Ακρόπολης και μέλος του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου. Διαθέτει σπουδαίο επιστημονικό, ανασκαφικό, συγγραφικό και αναπτυξιακό έργο συνδυάζοντας τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

Σταύρος Τσακίρης: Σκηνοθέτης, με πλούσιο βιογραφικό και σπουδές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Διαθέτει μεγάλη διδακτική εμπειρία, συνεργασίες με μεγάλα ελληνικά και διεθνή θέατρα, και πολλές σκηνοθεσίες.

Πηγή: iefimerida.gr

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή