Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Το Εργαστήριο Βιοπληροφορικής και Ανθρώπινης Ηλεκτροφυσιολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Εργαστήριο Βιοπληροφορικής και Ανθρώπινης Ηλεκτροφυσιολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Εργαστήριο Βιοπληροφορικής και Ανθρώπινης Ηλεκτροφυσιολογίας (BiHELab) του Τμήματος Πληροφορικής, του Ιονίου Πανεπιστημίου, συμμετέχει ενεργά στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στην έκθεση, η ομάδα του BiHELab παρουσιάζει δύο εντυπωσιακές εφαρμογές:

Φορητή Συσκευή Ηλεκτροεγκεφαλογραφίας Muse: Μια επίδειξη σε πραγματικό χρόνο που αναδεικνύει τις συναισθηματικές αντιδράσεις των συμμετεχόντων καθώς εκτελούν διεργασίες σε ένα tablet.
Εφαρμογή RODI: Ένα εργαλείο mHealth σχεδιασμένο για την πρόβλεψη Νευρογνωστικών Διαταραχών, που συμπεριλαμβάνει δέκα γνωστικές δοκιμασίες και ανάλυση EEG.
Την επίδειξη των εφαρμογών του Εργαστηρίου υποστηρίζουν καθημερινά ο Αναπληρωτής Καθηγητής Έξαρχος Θεμιστοκλής, ο Επίκουρος Καθηγητής Βραχάτης Αριστείδης και ο Μεταδιδακτορικός Ερευνητής Δημητρακόπουλος Γεώργιος.

Η συμμετοχή του εργαστηρίου στην έκθεση έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών, μεταξύ των οποίων η Έλενα Ράπτη, Υφυπουργός Τουρισμού της Ελλάδας, ο Καθηγητής Δημήτρης Σερπάνος, πρόεδρος του ΔΙΟΦΑΝΤΟΥ-Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ), ο Καθηγητής Καλαβρουζιώτης Ιωάννης, πρόεδρος του ΕΑΠ, η Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγήτρια Άννα Μπατιστάτου και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης.

Περιμένουμε να σας συναντήσουμε και να σας παρουσιάσουμε τις καινοτόμες μας εφαρμογές.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή