Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Σύσταση  Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Ιονίου Πανεπιστημίου

Σύσταση  Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών του Ιονίου Πανεπιστημίου

Το  Ιόνιο  Πανεπιστήμιο ενημερώνει την ακαδημαϊκή κοινότητα  για τον νεοσύστατο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του ιδρύματος και σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος της αποστολής μας.

Στόχος του συλλόγου είναι να ευαισθητοποιηθεί η  κοινότητα σχετικά με τη σημασία της αιμοδοσίας και να αυξηθεί η συμμετοχή σε αυτήν την αξιέπαινη δραστηριότητα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Παρακολουθήστε την ιστοσελίδα μας και τις κοινωνικές μας πλατφόρμες για νέα και ενημερώσεις σχετικά με τις επερχόμενες δράσεις.

Τρόποι Δράσης:

Αίμα και Ζωές: Συμμετέχοντας στις αιμοδοσίες που διοργανώνουμε, μπορείτε να κάνετε μια απευθείας επίδραση στην ανθρώπινη ζωή. Είναι απλό και εύκολο – επισκεφθείτε τις εκδηλώσεις μας και δώστε αίμα. Με την πρώτη δράση αιμοδοσίας θα ιδρυθεί και η τράπεζα αίματος του Ιονίου Πανεπιστημίου, η οποία με την δημιουργία της θα μπορεί να συνδράμει στις ανάγκες της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιονίου Πανεπιστημίου καθώς και σε έκτακτες ανάγκες αίματος.

Εθελοντισμός: Εάν επιθυμείτε να δράσετε περισσότερο, μπορείτε να ενταχθείτε στην ομάδα μας ως εθελοντής. Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εκδηλώσεών μας και να συνεισφέρετε στην προώθηση της αιμοδοσίας.

Εκπαίδευση και Ευαισθητοποίηση: Βοηθήστε μας να εκπαιδεύσουμε την κοινότητα σχετικά με τη σημασία της αιμοδοσίας. Μοιραστείτε την γνώση σας και ενθαρρύνετε τους άλλους να γίνουν αιμοδότες.

Αυτός είναι ο αρχικός μας κύκλος δράσης, αλλά είμαστε ανοικτοί σε νέες ιδέες και προτάσεις. Εάν είστε ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχετε ή να συνεργαστείτε μαζί μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας ή των κοινωνικών μας μέσων. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και κάθε προσπάθεια μετράει.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και την ενθάρρυνσή σας σε αυτήν την σημαντική αποστολή.
Στηρίξτε μας στην προσπάθειά μας να σώσουμε ζωές μέσω της αιμοδοσίας.
Μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά.

Διαχειριστής Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών
Δρ. Ιάκωβος Παναγόπουλος (Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας, Ιόνιο Πανεπιστήμιο): panagopoulos@ionio.gr

Σελίδα Συλλόγου στο Facebook:
https://www.facebook.com/profile.php?id=61552006269402

Σελίδα Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών:
https://ionio.gr/gr/community/blood-donors/»

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή