Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Συνάντηση υπ. Περιφερειάρχη Γιάννη Τρεπεκλή με το προεδρείο του ΤΕΕ

Συνάντηση υπ. Περιφερειάρχη Γιάννη Τρεπεκλή με το προεδρείο του ΤΕΕ

Συνάντηση με το προεδρείο του ΤΕΕ Κέρκυρας είχε ο υπ. Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Γιάννης Τρεπεκλής, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού «ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ».

Ο Γιάννης Τρεπεκλής άκουσε τα ζητήματα που τέθηκαν από τους εκπροσώπους του τεχνικού κόσμου, στον οποίο και ο ίδιος επαγγελματικά ανήκει, της Κέρκυρας και αφορούν καίρια και σημαντικά αναπτυξιακά θέματα, για το σύνολο των υποδομών του νησιού. Από την πλευρά του ο Γιάννης Τρεπεκλής, επισήμανε ότι το ΤΕΕ, ως θεσμοθετημένος σύμβουλος της ελληνικής πολιτείας, οφείλει και πρέπει να είναι διαρκής συνομιλητής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Μπορεί να προσφέρει μέγιστη αρωγή τόσο στη ρεαλιστική αποτύπωση των υφιστάμενων αναγκών όσο και στην εμπλοκή του τεχνικού κόσμου σε αυτές.

Πολλά λάθη, παραλείψεις ή κακοτεχνίες θα είχαν αποφευχθεί κατά το παρελθόν, αν η Περιφέρεια διατηρούσε ένα ανοιχτό και διαρκές πλαίσιο επικοινωνίας με το ΤΕΕ. Στην νέα διακυβέρνηση της περιφέρειας Ιονίων Νήσων αποτελεί δέσμευσή μας ο αναβαθμισμένος ρόλος του ΤΕΕ τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τρεπεκλής.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή