Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Συνάντηση του Σωματείου Εστίασης Παλιάς Πόλης με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κ. Κέρκυρας Στέφανο Πουλημένο

Συνάντηση του Σωματείου Εστίασης Παλιάς Πόλης με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κ. Κέρκυρας Στέφανο Πουλημένο

Συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας Στέφανο Πουλημένο πραγματοποίησαν εκπρόσωποι του ΔΣ του Σωματείου Εστίασης Παλαιάς Πόλης Κέρκυρας, και συγκεκριμένα ο Γ. Βλάχος (Πρόεδρος), ο Κ.Βασιλακόπουλος (Ταμίας), ο Η. Φωτεινός (Μέλος) και ο Γ.Τσενεμπής (μέλος), συνοδευόμενοι από τον νομικό εκπρόσωπο του Σωματείου, Σπ. Σκιαδόπουλο.

Το Σωματείο κατέθεσε υπόμνημα με τα προβλήματα του κλάδου για την Παλαιά Πόλη, όπως το θέμα της καθαριότητας, των υποδομών, της πρόσβασης, αλλά και του ωραρίου μουσικής, ενώ επίσης ανέπτυξε σκέψεις και απόψεις για τα προβλήματα που έχουν προκύψει, προτείνοντας λύσεις.

Μέσα από την ενδιαφέρουσα συζήτηση διαπιστώθηκαν σημαντικές συγκλίσεις για την διατήρηση και αναβάθμιση της Παλαιάς Πόλης, αλλά και για την προστασία των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτή, και έγινε προσπάθεια για άμβλυνση των αντιθέσεων.

Ο αρνητισμός και οι προκατειλημμένες θέσεις δεν είναι εργαλεία που συμβάλουν στην εύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων, κάτι που όλοι επιθυμούν. Χρειάζονται σημαντικές ενέργειες για την προστασία των επιχειρήσεων της πόλης και υπάρχει άμεση ανάγκη για οργάνωση έτσι ώστε να μην παραμένουν διάσπαρτες ή να παρανοούνται οι θέσεις και οι προτάσεις που διατυπώνονται, οι οποίες θα πρέπει να αξιολογούνται και να υλοποιούνται προς όφελος του τόπου.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή