Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων κ. Γιώργου Μάμαλου με τον ανάδοχο του έργου για την αποκατάσταση του τοιχίου της παραλιακής της Γαρίτσας.

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων κ. Γιώργου Μάμαλου με τον ανάδοχο του έργου για την αποκατάσταση του τοιχίου της παραλιακής της Γαρίτσας.

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων και Προγραμματισμού κ. Γεώργιος Μάμαλος, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον κ. Αθανάσιο Φρούσσο εκπρόσωπο της εταιρίας ΓΚΡΑΟΥΤΕΚ, η οποία υλοποιεί το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΤΟΙΧΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΓΑΡΙΤΣΑΣ ΑΠΟ ΥΨΟΣ ΔΕΣΥΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ».

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών και τον προγραμματισμό για την αμέσως επόμενη περίοδο, ενώ τονίστηκε στον ανάδοχο η πρόθεση της περιφερειακής αρχής για την ταχύτερη και ποιοτικότερη ολοκλήρωση της παρέμβασης. Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης μετέβη στην περιοχή του έργου όπου και ξεναγήθηκε στο εργοτάξιο προκειμένου να διαπιστώσει, την πρόοδο των εργασιών.

Αμέσως μετά ο Αντιπεριφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα συναντήθηκα με τον ανάδοχο του έργου για την αποκατάσταση του παραλιακού τοιχίου προκειμένου να διαμορφώσω προσωπική άποψη για την εξέλιξη των εργασιών. Στόχος της περιφέρειας είναι να επιταχυνθούν οι ρυθμοί των εργασιών ώστε να ολοκληρωθεί το έργο, το συντομότερο δυνατό, με βασική προϋπόθεση βεβαίως να ανταποκρίνεται πλήρως στην αισθητική και λειτουργική αρτιότητα. Η Περιφερειακή αρχή θα παρακολουθεί την πρόοδο των εργασιών με στόχο να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη πρόοδος και να μη χαθεί άλλος χρόνος».

Επιστροφή Στην Κορυφή