Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Συνάντηση Δημάρχου με την Σχολική Επιτροπή εν όψει της έναρξης της σχολικής περιόδου

Συνάντηση Δημάρχου με την Σχολική Επιτροπή εν όψει της έναρξης της σχολικής περιόδου

Σε ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση μεταξύ της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας και Δ.Ν. Μερόπης Υδραίου και του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Διευθυντή του Γυμνασίου Λιαπάδων Κωνσταντίνου Κωστάλη.
Στα πλαίσια της συζήτησης έγινε εκτενής αναφορά στο έργο της επιτροπής αυτά τα χρόνια.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν:
-Η Τεχνολογική αναβάθμιση όλων των Γυμνασίων και Λυκείων με υπολογιστές, προτζέκτορες, δίκτυο internet, ηχεία και πίνακα μαρκαδόρου σε κάθε τάξη κάθε σχολείου.
-Η αντικατάσταση συμβατικών λαμπτήρων με λαμπτήρες τύπου led για εξοικονόμηση ενέργειας.
-Οι μαζικές προμήθειες με διαγωνισμούς αναλωσίμων που οδήγησαν σε εξοικονόμηση χιλιάδων ευρώ.
-Η ανακατασκευή αύλειων χώρων σχολείων.
-Η αγορά απινιδωτών και η εκπαίδευση προσωπικού στην χρήση αυτών.
-Σεμινάριο πρώτων βοηθειών.
-Η αγορά αθλητικού εξοπλισμού στα σχολεία.
-Οι απεντομώσεις, οι απολυμάνσεις και οι πρόσθετοι καθαρισμοί.
-Ο Κανονισμός παραχώρησης σχολικών χώρων σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους και το άνοιγμα των σχολείων προς την κοινωνία.
-Η Διαχείριση και λειτουργία το κλειστού γυμναστηρίου Ναυσιθόειο στα λύκεια.
-Η άμεση ανταπόκριση σε εκατοντάδες αιτήματα διευθυντών σχολικών μονάδων.
Η δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση της για την αποτελεσματική λειτουργία της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ο Πρόεδρος κ. Κωστάλης δήλωσε πώς μέχρι το άνοιγμα των σχολείων θα πραγματοποιηθούν και άλλες σπουδαίες πρωτοβουλίες για τα παιδιά και για τα σχολεία μας.
Ο κύριος Κώστας Κωστάλης δήλωσε: «Βρίσκομαι στο πλευρό της Δημάρχου από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση στην οποία η ίδια συμμετείχε ως υποψήφια Δήμαρχος και είναι αυτονόητη η συμμετοχή μου μαζί της και σε αυτήν που έρχεται. Την τετραετία που πέρασε κάναμε πολλά, είναι σίγουρο ότι μπορούμε να πράξουμε πολλά και τη νέα περίοδο. Έχουμε να κάνουμε πολλά ακόμη για τα παιδιά μας.»
Η Δήμαρχος Μ. Υδραίου δήλωσε ότι αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Κωστάλη για το έργο το οποίο έχει κάνει επισημαίνοντας επιπρόσθετα ότι «είναι γνωστή και εκτιμητέα από την κοινωνία η γενικότερη λειτουργία του και η δράση του για τα παιδιά, είτε από τη θέση του ως πρόεδρος της Κερκυραϊκής Μασκαράτας, είτε μέσα από το συμβούλιο της μαθηματικής εταιρείας, μέσα από συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και μέσα από αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους στους οποίους είναι μέλος».

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή