Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Συνάντηση Γιάννη Τρεπεκλή με τους εκπροσώπους των τουριστικών φορέων

Συνάντηση Γιάννη Τρεπεκλή με τους εκπροσώπους των τουριστικών φορέων

Σε εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υπ. Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Γιάννη Τρεπεκλή και μελών του συνδυασμού «ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ» με εκπροσώπους των σημαντικότερων τουριστικών φορέων της Κέρκυρας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μπάμπης Βούλγαρης, της Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Σπύρος Χαλικιόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Διπλωματούχων Ξεναγών Ιονίων Νήσων Ανδρέας Γραμμένος και ο Αντιπρόεδρος της Ιονίου Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Χρήστος Λαβράνος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκε ευρύτατη συζήτηση για το σύνολο των ζητημάτων

που απασχολούν τον κερκυραϊκό τουρισμό, τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να καταστεί ποιοτικότερο το τουριστικό προϊόν του νησιού και ελκυστικότερη η εικόνα του.

Ο Γιάννης Τρεπεκλής τόνισε ότι ο ρόλος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων είναι κρίσιμος καθώς μπορεί και πρέπει να πρωταγωνιστήσει στον σχεδιασμό και την υλοποίηση πλήθους έργων με στόχο τον εκσυγχρονισμό των δημόσιων υποδομών σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Οι επιχειρήσεις που εμπλέκονται με την τουριστική οικονομία θα πρέπει να λάβουν κονδύλια στήριξης μέσω των χρηματοδοτικών εργαλείων ενίσχυσης που διαχειρίζεται η Περιφέρεια. Στην ίδια κατεύθυνση θα πρέπει να είναι και οι παρεμβάσεις για την εκπαίδευση του προσωπικού και την επίλυση των ζητημάτων των εργαζομένων. Στην νέα ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, οι πολιτικές στήριξης του τουρισμού, αποτελούν πρώτη προτεραιότητα μας, δήλωσε καταλήγοντας ο Γιάννης Τρεπεκλής.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή