Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Συλλυπητήριο ψήφισμα δημοτικου συμβουλίου Βόρειας Κέρκυρας για την απώλεια της Μαρίας Σπηλιώτη – Βάρελη συζύγου του Δημοτικού Συμβούλου Σπύρου Βάρελη -επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας «ΒΟΡΡΑΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ”

Συλλυπητήριο ψήφισμα δημοτικου συμβουλίου Βόρειας Κέρκυρας για την απώλεια της Μαρίας Σπηλιώτη – Βάρελη συζύγου του Δημοτικού Συμβούλου Σπύρου Βάρελη -επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας «ΒΟΡΡΑΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ”

Σήμερα την 10η Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 09.30 π.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κέρκυρας συνήλθε σε έκτακτη Συνεδρίαση μετά από πρόταση του Δημάρχου Βόρειας Κέρκυρας Γιώργου Μαχειμάρη και εν συνεχεία την με αριθμό 7701/ 1-9-2023 πρόσκληση σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Προέδρου κου Παναγιώτη Παπαδάτου με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την έκδοση συλλυπητηρίου ψηφίσματος για το θάνατο της Μαρίας Σπηλιώτη –Βάρελη φαρμακοποιού , συζύγου του Δημοτικού Συμβούλου Σπύρου Βάρελη -επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας «ΒΟΡΡΑΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ».

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού άκουσε την εισήγηση του κου Δημάρχου,

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

Α.Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δημάρχου και όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, για την αδόκητη εκδημία της θανούσης Μαρίας Σπηλιώτη –Βάρελη , στην οικογένειά και τους οικείους της , ευχόμενοι η μνήμη της εκλιπούσας-να συντροφεύει τις σκέψεις των οικείων της και να απαλύνει τον πόνο τους για την απώλειά της.

Η Μαρία Σπηλιώτη –Βάρελη , ήταν μια γενναία γυναίκα, πάντα με το χαμόγελο, άνθρωπος της προσφοράς με μεγάλη αγάπη για τον τόπο της που έδωσε με αξιοπρέπεια τη μάχη της ζωής της, χωρίς να χάσει ποτέ το κουράγιο της. Υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος , το επάγγελμα της ενώ ήταν ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Γυναικών Αχαράβης, αλλά και μέλος της Επιτροπής Δικαιωμάτων και Ισότητας του ΣΥΡΙΖΑ.. Σε όλους τους τομείς υπήρξε παράδειγμα προς μίμηση, ως Γυναίκα, ως Σύζυγος, ως Μητέρα, ως Φαρμακοποιός .

Έφυγε από τη ζωή, όπως έζησε τη ζωή.

Αγωνίστρια.
Η απώλειά της αφήνει πιο φτωχή τη «ζωή» της Αχαράβης. Η Μ. Σπηλιώτη – Βάρελη θα ζει πάντα μέσα στις καρδιές μας.

Β. Να κατατεθεί ως ένδειξη τιμής χρηματικό ποσό στον Οργανισμό ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

Γ. Το παρόν ψήφισμα να επιδοθεί από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κέρκυρας στην οικογένεια της εκλιπούσας.

Δ. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγής στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ.

Ε. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην Ιστοσελίδα του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και να δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή