Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Συλλυπητήριο Μήνυμα Υπευθύνου ΚΤΕ Άμυνας, Δήμητρη Μπιάγκη

Συλλυπητήριο Μήνυμα Υπευθύνου ΚΤΕ Άμυνας, Δήμητρη Μπιάγκη

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των τριών στελεχών των Ένοπλων Δυνάμεων και των δύο στελεχών του Υπουργείου Εξωτερικών, που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος κατά την ελληνική αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη.
Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων. Δυστυχώς, ετούτες τις ώρες τα λόγια είναι πολύ «φτωχά» για να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο και πολύ «λίγα» για να περιγράψουν τη θλίψη και την οδύνη όλων μας.
Θα ήθελα, επίσης, να εκφράσω την αγωνία μου για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών της αποστολής με την ελπίδα και την ευχή ότι όλα θα πάνε καλά και θα αναρρώσουν γρήγορα και ανώδυνα.
Η Ελλάδα, όπως άλλωστε έμπρακτα έχει αποδείξει και στο παρελθόν, συμπαραστέκεται και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να συμπαραστέκεται και στο μέλλον σε δύσκολες στιγμές και ανθρωπιστικές κρίσεις που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας ανά τον κόσμο, όπως στην περίπτωση του Λιβυκού λαού, αποτίνοντας έτσι, μεταξύ άλλων και φόρο τιμής στα ηρωικά στελέχη της που βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή, με τίμημα, ενίοτε, και την ίδια τους τη ζωή.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή