Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Στη Κέρκυρα ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Παππάς

Στη Κέρκυρα ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Παππάς

Στη Κέρκυρα βρίσκεται ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Παππάς πραγματοποιώντας σειρά επισκέψεων και επαφών όπως ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βουλευτής Στέφανος Γκίκας. Ακολουθεί η ανάρτηση:

“Κλιμάκιο Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον Βουλευτή Δωδεκανήσου και Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Παππά, τον Βουλευτή Δυτικής Αττικής Ευάγγελο Λιάκο, και τον Βουλευτή Πιερίας Μπαραλιάκο Ξενοφώντα, επισκέπτεται την Κέρκυρα στο πλαίσιο της στήριξης που παρέχει η Νέα Δημοκρατία στην υποψηφιότητα της Περιφερειάρχου Ιονίων Νήσων κας Ρόδης Κράτσα.


Το κλιμάκιο επισκέφτηκε χθες βράδυ το Εκλογικό Κέντρο της Ρόδης Κράτσα, ενώ σήμερα το πρωί επισκεφθήκαμε το Λιμεναρχείο Κέρκυρας και τον ΟΛΚΕ.
Στις 10.30 θα βρεθούμε στους Παξούς συνοδεύοντας την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα στο πλαίσιο περιοδείας.
Επιστρέφοντας στην Κέρκυρα, το Κλιμάκιο της ΝΔ θα επισκεφτεί: στις 13.30 την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κέρκυρας, ενώ στις 14.15 το Κέντρο Υγείας Κέρκυρας.
Στις 17.00 το Κλιμάκιο θα επισκεφθεί τον ΝΑΟΚ όπου διεξάγονται οι Πανευρωπαϊκοί αγώνες κολύμβησης ανοιχτής Θαλάσσης εφήβων.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή