Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Σπύρος Νεράντζης: Οι μαντικές ικανότητες της Προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ και η αδειοδότηση του χώρου εκδηλώσεων στο Γυαλό

Σπύρος Νεράντζης: Οι μαντικές ικανότητες της Προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ και η αδειοδότηση του χώρου εκδηλώσεων στο Γυαλό

Οι συνθήκες εργασίας και ασφάλειας τόσο των καλλιτεχνών όσο και του κοινού στον χώρο εκδηλώσεων στο Γυαλό, επαφίενται στις φιλότιμες προσπάθειες και τον αυτοσχεδιασμό των εργαζομένων στο ΔΗΠΕΘΕ και στον Δήμο μας και όχι στην τήρηση των προβλεπομένων από την κείμενη νομοθεσία.
Η από 30/08/2023 απάντηση του ΔΗΠΕΘΕ στο σχετικό από 03/08/2023 ερώτημα μας, δείχνει ότι δεν υπάρχει, προς το παρόν τουλάχιστον, καμία αδειοδότηση για την λειτουργία του χώρου και τις παραστάσεις. Δεν υπάρχει η προβλεπόμενη άδεια και η οποία θα εξασφάλιζε τις συνθήκες εργασίας και ασφαλείας!
Υπάρχει μόνον άδεια χρήσης του χώρου και αυτή μάλιστα παρακάμπτοντας όλες τις διαδικασίες , την νομιμότητα και όλα τα συλλογικά όργανα!
Μάλιστα στο έγγραφο της Προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ, στις 20/07/2023 γίνεται λόγος για τις πυρκαγιές στην Βόρεια Κέρκυρα, οι οποίες εκδηλώθηκαν 3 ημέρες μετά το έγγραφο! ….. στις 23/07/2023!
Οπότε ή η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ θα πρέπει να συνδράμει την Πυροσβεστική για την πρόβλεψη των πυρκαγιών με τις μαντικές της ικανότητες ή να είναι ποιο προσεκτική στις προγενέστερες ημερομηνίες που χρησιμοποιούνται στα Δημόσια Έγγραφα.
Δεν είναι πολιτικά ορθό σε δύο μικρά δημόσια έγγραφα, 7 συνολικά γραμμών να υπάρχουν 2 τόσο σημαντικές αναντιστοιχίες :
1. Να γίνεται αναφορά στις 20 Ιουλίου, σε γεγονότα που συνέβησαν 3 ημέρες αργότερα, στις 23 Ιουλίου και
2. Να αιτείται άδεια χρήσης του χώρου για 28 Ιουλίου ή 1 Αυγούστου και να παραχωρείτε άδεια χρήσης 30 Ιουλίου!

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή