Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου: «Παραδίδουμε μια Περιφέρεια με πολύ περισσότερες δυνατότητες, ευκαιρίες και προοπτικές από αυτήν από αναλάβαμε”

Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου: «Παραδίδουμε μια Περιφέρεια με πολύ περισσότερες δυνατότητες, ευκαιρίες και προοπτικές από αυτήν από αναλάβαμε”

 

Στη δήλωσή της μετά τα αποτελέσματα  του β’ γύρου των Περιφερειακών εκλογών που ανέδειξαν επόμενο Περιφερειάρχη  Ιονίων Νήσων τον κύριο Γιάννη Τρεπεκλή η κα Ρόδη Κράτσα σημείωσε: « Τον συγχαίρω θερμά και δηλώνω ότι εγώ προσωπικά κι οι συνεργάτες μου είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε την ενημέρωση που χρειάζεται για την προετοιμασία της ανάληψης των καθηκόντων. Με μεγάλη περηφάνια και ικανοποίηση παραδίδουμε μια Περιφέρεια με πολύ περισσότερες δυνατότητες, ευκαιρίες και προοπτικές από αυτήν από αναλάβαμε. Έργα είναι σε εξέλιξη, έργα έχουν προγραμματιστεί, χρηματοδοτήσεις έχουν εξασφαλιστεί, κοινωνικές δομές έχουν ήδη τεθεί σε λειτουργία και προγραμματίζονται και άλλα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συμπολίτες μας που μας επέλεξαν και μας ψήφισαν στις εκλογές που μόλις τελείωσαν. Αλλά θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους πολίτες των Ιονίων Νήσων που τα τέσσερα δύσκολα χρόνια που περάσαμε μαζί, συνεργαστήκαμε για να κρατήσουμε όρθια την Περιφέρειά μας μπροστά στις κρίσεις και μου έδωσαν κι εμένα την τιμή και την ευκαιρία να υπηρετήσω τον τόπο μου. Θέλω θερμά να ευχαριστήσω την ομάδα μας στον προεκλογικό αγώνα. Τα μέλη του ψηφοδελτίου, τους εθελοντές μας, τους φίλους, που ήταν αδιάλλακτα κοντά μας, γιατί μου έδωσαν κι εμένα πολλές ευκαιρίες επικοινωνίας, συνεργασίας και όλοι μαζί καταθέσαμε ένα αγώνα για τα νησιά μας, δυνατό, καθαρό και που αποτελεί ένα ωραίο ταξίδι για την πρόσφορα στα Ιόνια Νησιά».

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή