Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Προσυμπτωματικός έλεγχος στους εργαζόμενους της υπηρεσίας καθαριότητας

Προσυμπτωματικός έλεγχος στους εργαζόμενους της υπηρεσίας καθαριότητας

Στα πλαίσια της προστασίας και της προαγωγής της υγείας των υπαλλήλων του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, θα πραγματοποιηθεί δράση – παρέμβαση Αγωγής Υγείας, με θέμα : ‘Ενημέρωση των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων για τον προβλεπόμενο, ανά ηλικιακή ομάδα, προσυμπτωματικό έλεγχο’.

Η δράση διοργανώνεται από το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας και το Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου μας και τους συνεργαζόμενους φορείς, το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, το Κέντρο Υγείας Αγίου Μάρκου και την 1η Τ.Ο.Μ.Υ. Κέρκυρας.

Την υλοποίηση της δράσης θα επιμεληθούν οι Επισκέπτριες Υγείας των ανωτέρω συνεργαζόμενων φορέων, στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανελλήνιας Ημέρας Επισκεπτών Υγείας, που έχει οριστεί η 17η Σεπτεμβρίου και που για το 2023 ως θεματική ενότητα έχει: ”Ο ρόλος του Επισκέπτη Υγείας στην Κοινότητα. Συμμετοχή σε προγράμματα Προσυμπτωματικού ελέγχου και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών”.

Στη δράση συμμετέχουν :
Από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, οι Επισκέπτριες Υγείας κ.κ. Λίγερη Αυγούστη και Βαλσάμη Αικατερίνη.
Από το Κέντρο Υγείας Αγίου Μάρκου, οι Επισκέπτριες Υγείας κ.κ. Μουζακίτη Νίκη, Σπίνουλα Ευρυδίκη και Τσάρκου Σπυριδούλα .
Από την 1η Τ.Ο.Μ.Υ. Κέρκυρας, η Επισκέπτρια Υγείας κ.κ. Χαλιδιά Μαρία – Ιωάννα και η Κοινωνική Λειτουργός, Μπάρμπα Σοφία.
Από τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας, η Επόπτρια Δημόσιας Υγείας, κ. Λάσκαρη Αικατερίνη.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στη Μικρή Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας τις ακόλουθες ημέρες και ώρες :

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, από τις 9:30 έως τις 13.30 και

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 έως τις 21:00.

Η προσέλευση θα γίνεται ελευθέρα σύμφωνα με τις δυνατότητες των υπαλλήλων καθαρισμού που υπηρετούν στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, εκτός του ωραρίου εργασίας τους.

Επιστροφή Στην Κορυφή