Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Περιοδεία Υδραίου σε Λάκωνες, Κρήνη και Μακράδες

Περιοδεία Υδραίου σε Λάκωνες, Κρήνη και Μακράδες

«Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στη Μερόπη Υδραίου και στα στελέχη της παράταξής της,  οι πολίτες σε Λάκωνες, Κρήνη και Μακράδες» αναφέρει δελτίο τύπου του συνδυασμού «Κέρκυρα 2028» τονίζοντας ότι: «Κυριάρχησαν ο ενθουσιασμός, η πίστη, η ελπίδα αλλά και οι συζητήσεις για το Σχέδιο Κέρκυρα 2028, το πρόγραμμα της Μερόπης Υδραίου για τη νέα πενταετία».

Η Μερόπη Υδραίου αναφέρθηκε στις μεγάλες αλλαγές και στα μεγάλα έργα που συνδέονται με αυτό το Σχέδιο  αλλά και στις νέες δυνατότητες που θα έχουν τα Τοπικά Συμβούλια για να δίνουν άμεσες λύσεις στα μικρά προβλήματα της καθημερινότητας.

«Με τους πολίτες κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ένα διάλογο με ειλικρίνεια. Αναγνωρίζουμε λάθη και καθυστερήσεις και είμαστε εδώ για να τα διορθώσουμε. Σε αυτή τη διαδικασία διαλόγου όμως με τους πολίτες παρουσιάζουμε το έργο μας και κυρίως το πρόγραμμα μας για τη νέα πενταετία. Γιατί είμαστε η μοναδική παράταξη που έχει καταθέσει συγκεκριμένο πρόγραμμα»’ τόνισε η Μερόπη Υδραίου.

Τόσο στους Λάκωνες όσο και στην Κρήνη και στους Μακράδες, η Μερόπη Υδραίου, συνοδευόμενη από τα στελέχη της παράταξης της, συνομίλησε με απλούς πολίτες, άκουσε και τις δικές τους προτάσεις και παρατηρήσεις.

«Εμείς επιλέξαμε να συζητάμε , να ακούμε τους πολίτες αλλά ταυτόχρονα να μιλάμε και ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια.

Έχουμε έργο, έχουμε πρόγραμμα αλλά και την καλύτερη και πιο δυνατή ομάδα, άξιους, ικανούς και καταξιωμένους υποψηφίους.

Προχωράμε μπροστά με χαμόγελο και αγάπη. Εμείς βλέπουμε την Κέρκυρα του 2028 ενώ άλλοι θέλουν να μας γυρίσουν πίσω στην Κέρκυρα του 1998» επισημαίνει η Μερόπη Υδραίου.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή