Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Περιοδεία Υδραίου σε Γιαννάδες, Δουκάδες, Κανακάδες και Μάρμαρο

Περιοδεία Υδραίου σε Γιαννάδες, Δουκάδες, Κανακάδες και Μάρμαρο

Με αμείωτη ένταση και έχοντας επιλέξει να συνομιλεί και να ακούει προσεκτικά κάθε πολίτη, συνεχίζει τις περιοδείες της η Μερόπη Υδραίου.

Ο ζεστός, ανθρώπινος και φιλόξενος τρόπος με τον οποίο την υποδέχτηκαν οι πολίτες σε Γιαννάδες, Δουκάδες, Κανακάδες και Μάρμαρο, αποτελεί μήνυμα νίκης για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Σε αυτές τις συναντήσεις και τις επαφές με τους πολίτες κυριάρχησαν ο ενθουσιασμός αλλά και η ελπίδα αφού το Σχέδιο Κέρκυρα 2028, το πρόγραμμα της Μερόπης Υδραίου για τη νέα πενταετία, είναι το μόνο πραγματικό και ουσιαστικό πρόγραμμα που έχει κατατεθεί για το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας.

Οι πολίτες έχουν απαιτήσεις, το αύριο αυτού του τόπου δεν συνδέεται με αυτούς που αντί για την Κέρκυρα του 2028, βλέπουν την Κέρκυρα του 1998 και θέλουν να μας γυρίσουν 25 χρόνια πίσω.

Η Μερόπη Υδραίου συνομιλώντας με τους πολίτες αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει αυτή την τετραετία αλλά και στο πρόγραμμα της που συνδέεται με μεγάλα έργα και ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές που θα κάνουν πιο όμορφο τον τόπο μας.

‘’Έχουμε έργα ύψους 66 εκατομμυρίων ευρώ που εντάχθηκαν σε ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα . Όλα αυτά δεν πρέπει να τεθούν σε κίνδυνο.

Υπάρχουν μεγάλα έργα που μπαίνουν στο στάδιο υλοποίησης και που χρειάζονται μια δημοτική αρχή ικανή , με δυνατότητες πρόσβασης εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις.

Υπάρχουν έργα-μεγάλοι στόχοι όπως η αντικατάσταση όλου του δικτύου ύδρευσης στο Δήμο.

Όλα αυτά δεν μπορούν να τα εγγυηθούν οι άνθρωποι και οι πρακτικές του χθες.

Όλα αυτά είναι το Σχέδιο Κέρκυρα 2028, το δικό μας πρόγραμμα.’’

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή