Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » ΠΔΕ Ιονίων Νήσων: Έναρξη αιτήσεων μαθητευόμενων και εκπαιδευτών Μαθητείας ΕΠΑΛ

ΠΔΕ Ιονίων Νήσων: Έναρξη αιτήσεων μαθητευόμενων και εκπαιδευτών Μαθητείας ΕΠΑΛ

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων ανάρτησε στις 16 Οκτωβρίου 2023 στον ιστότοπό της www.pdeionion.gr τις προσκλήσεις υποβολής αιτήσεων για τους/τις ενδιαφερόμενους/ες μαθητευόμενους/ες αλλά και για τους/τις ενδιαφερόμενους/ες εκπαιδευτές/τριες – επόπτες/τριες για την Η’ Φάση του «Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας» 2023-24.

Το «Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας» θα θεωρηθεί ολοκληρωμένο για την περίοδο 2023- 2024 με τη συμπλήρωση των ωρών διδασκαλίας του εργαστηριακού μαθήματος ειδικότητας (203 ώρες συνολικά) και του προγράμματος μάθησης σε εργασιακό χώρο (156 ημέρες συνολικά, συμπεριλαμβανομένων και 12 ημερών κανονικής αδείας). Το εργαστηριακό μάθημα ειδικότητας πραγματοποιείται εκτός ωραρίου λειτουργίας των ΕΠΑ.Λ., στα Σ.Ε. των ΕΠΑ.Λ. ή στα Ε.Κ., που εξυπηρετούν τα ΕΠΑ.Λ. Το εργαστηριακό μάθημα ειδικότητας δεν πραγματοποιείται κατά την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων, του Πάσχα, καθώς και των θερινών διακοπών.

Η αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται από τους/τις ενδιαφερόμενους/ες μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Τάξης Μαθητείας (https://e-mathiteia.minedu.gov.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο της ΠΔΕ Ιονίων Νήσων όπου είναι αναρτημένες οι δύο (02) προσκλήσεις υποβολής αιτήσεων.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή