Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Παρουσία του Τεχνοβλαστού SmartSensIon του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Agrotica 2024 – Oλιστική προσέγγιση στο πρόβλημα του δάκου της ελιάς

Παρουσία του Τεχνοβλαστού SmartSensIon του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Agrotica 2024 – Oλιστική προσέγγιση στο πρόβλημα του δάκου της ελιάς

Αντιπροσωπία του Τεχνοβλαστού SmartSensIon του Ιονίου Πανεπιστημίου βρέθηκε στην Agrotica 2024 το προηγούμενο Σάββατο. Οι ιδρυτές Καθηγητής κ. Μάρκος Αυλωνίτης και Επίκουρος Καθηγητής κ. Ιωάννης Καρύδης του Τμήματος Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου έδωσαν το παρών στο περίπτερο της εταιρίας Neuropublic.

Στο πλαίσιο της Agrotica παρουσιάστηκε επίσημα η συνεργασία του Τεχνοβλαστού με την εταιρία Neuropublic για την ηλεκτρονική δακοπαγίδα που τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού.

Ειδικότερα, ο Τεχνοβλαστός SmartSensIon πρωτοπορεί σε θέματα γεωργίας ακριβείας και συνεργαζόμενος με την Neuropublic προτείνουν από κοινού την πρώτη ολιστική προσέγγιση στο πρόβλημα του δάκου της ελιάς.

Η καινοτόμα προσέγγιση βασίζεται στην νέα έκδοση της Ηλεκτρονικής Δακοπαγίδας και το λογισμικό ΑΙ (τεχνητής νοημοσύνης) που έχει αναπτυχθεί από τον Τεχνοβλαστό SmartSensIon.

Επιστροφή Στην Κορυφή