Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Τσιόδρα, «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ – Οι περιπέτειες ενός οράματος» στο Corfu Palace

Παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Τσιόδρα, «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ – Οι περιπέτειες ενός οράματος» στο Corfu Palace

Σήμερα Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 18.30 στο ξενοδοχείο Corfu Palace θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Δημήτρη Τσιόδρα, «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ – Οι περιπέτειες ενός οράματος».

Ο κ. Τσιόδρας είναι δημοσιογράφος, διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθήνας και έκανε μεταπτυχιακά (ΜΑ) στις Διεθνείς Σχέσεις στο Fletcher School of Law and Diplomacy, Tufts University, στις ΗΠΑ. Παρακολούθησε μεταπτυχιακό course με θέμα «Sociology of Mass Media and Popular Culture» στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια.
Ασχολείται με ζητήματα πολιτικής, διεθνών σχέσεων και ευρωπαϊκών εξελίξεων. Το βιβλίο, έχει παρουσιαστεί ήδη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία του Πρωθυπουργού και πρώην Επιτρόπων, στη Θεσσαλονίκη και η παρουσίαση της Κέρκυρας, είναι η πρώτη στην ελληνική περιφέρεια. Το όνομά του συζητείται εδώ και καιρό ως υποψηφίου με το Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Στην εκδήλωσηθα απευθύνουν χαιρετισμό οι Γιάννης Τρεπεκλής, Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και ο Στέφανος Γκίκας, Βουλευτής Κέρκυρας. Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Ανδρέας Φλώρος, Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, Νίκος Παπαδημητρίου, Ομότιμος καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου και Φωτεινή Καρλάφτη – Μουρατίδη, Διδάσκουσα του τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Ρεβύθης.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη ενώ ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή