Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες από τις πλημμύρες

Ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στους πληγέντες από τις πλημμύρες

Συναισθανόμενος την ανάγκη έμπρακτης στήριξης των πλημμυροπαθών συνανθρώπων μας στη Θεσσαλία και πιστός στους κοινωνικούς του σκοπούς, ο Ροταριανός Όμιλος «Κέρκυρα – Καποδίστριας», αποφάσισε και υλοποίησε δωρεά ενδεδειγμένου φαρμακευτικού υλικού στους Θεσσαλούς συμπολίτες μας.

Το υλικό αυτό εστάλη σήμερα, μέσω του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κερκυρας, στον Ροταριανό Όμιλο Ανατολικής Λάρισας, ο οποίος έχει αναλάβει, εκ μέρους των «ΡΟΤΑΡΥ», τον γενικό συντονισμό της βοήθειας στον κόσμο που έχει ανάγκες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Επιτροπή του Ομίλου μας που ορίστηκε και ασχολήθηκε με την αγορά, την φροντίδα και αποστολή του υλικού αυτού, η οποία αποτελείται από τους Ροταριανούς Συναδέλφους Κώστα Καρβούνη, Μίκα Γιούργα, Μαρία Κουρκούλου, Ηλια Γκογκίδη, Κώστια Κόλλα και Δημήτρη Τριανταφύλλου.

Θερμές ευχαριστίες ακόμα αξίζουν στην εταιρεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας και στον Πρόεδρο του κ. Τάσο Τσιμπούλη, που δέχθηκε να μεταφέρει δωρεάν το υλικό αυτό, δεδομένου ότι πρόκειται για ανθρωπιστική βοήθεια.

Με την ενέργεια μας αυτή, ευχόμαστε, έστω και στο ελάχιστο, να απαλύνουμε της ανάγκες και τον «Γολγοθά» των Θεσσαλών συνανθρώπων μας που τόσο έχουν ταλαιπωρηθεί και που προσπαθούν να ξαναστήσουν τις ζωές και τα σπιτικά τους.

 

Εκ του ΔΣ του Ρ.Ο. «Κέρκυρα – Καποδίστριας»

 

Ο Προέδρος του ΔΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ Μ. ΚΟΝΤΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή