Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων στον Μητροπολίτη Κερκύρας

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων στον Μητροπολίτη Κερκύρας

Συνάντηση είχαν το πρωί της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου 2024 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ. Πέτρο Αγγελόπουλο.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε η συνέχεια της συνεργασίας της τοπικής Εκκλησίας και της εκπαιδευτικής κοινότητας με την από κοινού διοργάνωση δύο ξεχωριστών εκδηλώσεων.

Η πρώτη θα λάβει χώρα την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024 και θα έχει ως κύριο θέμα της την παρουσίαση των εργασιών που έγιναν στα σχολεία της Κέρκυρας με αφορμή την εβδομάδα Ιωάννη Καποδίστρια, ενώ θα τιμηθεί από κοινού και η εθνική μας επέτειος της 25ης Μαρτίου. Η εκδήλωση τέθηκε υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας, ενώ θα παραστεί σ’ αυτήν, αποδεχθείς την σχετική πρόσκληση, ο Γενικός Γραμματέας Θρησκευμάτων κ. Γιώργος Καλατζής.

Στα μέσα Απριλίου , σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα, η Μητρόπολη και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης θα συνδιοργανώσουν επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό.
Τόσο ο Μητροπολίτης Κερκύρας, όσο και ο Περιφερειακός Διευθυντής εξέφρασαν τη βαθιά ικανοποίησή τους για την άριστη συνεργασία, η οποία δείχνει την αγωνία των δύο θεσμών για την εκπαίδευση, τη νεότητα, αλλά και τη διαφύλαξη αρχών και παραδόσεων.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή