Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Ο Νίκος Γκούσης για τα αποτελέσματα των εκλογών

Ο Νίκος Γκούσης για τα αποτελέσματα των εκλογών

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους περίπου 2.000 συνδημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Η εκλογή της 15ης Οκτωβρίου, από την οποία θα αναδειχτεί η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου είναι κρίσιμη.

Η άποψή μας για την απερχόμενη δημοτική Αρχή είναι σαφής : Αλαζονεία, αδιαφάνεια, κακοδιοίκηση, κακοδιαχείριση, βόλεμα ημετέρων, αδιαφορία και προπαγάνδα με προκλητικά ψεύδη είναι τα χαρακτηριστικά που προσιδιάζουν στην προηγούμενη δημοτική Αρχή.

Πράξη ευθύνης να συμβάλουμε απαιτώντας :

  • έλεγχο οικονομικών δεδομένων
  • αποκάλυψη έκνομων ενεργειών
  • απόδοση ευθυνών

Γίνεται προφανές ότι μόνο αν καταψηφιστεί η σημερινή Δημοτική Αρχή θα ανοίξει ο δρόμος για την κάθαρση και την ομαλότητα της δημοκρατικής λειτουργίας.

Δεδομένου ότι η αποχή ή το άκυρο – λευκό   δίνουν έμμεση στήριξη, ώστε ο συνδυασμός του κ. Λέσση να παραμείνει στη Δημοτική Αρχή, θεωρούμε στάση ευθύνης τη συμμετοχή μας στην κάλπη της ερχόμενης Κυριακής.

Απευθυνόμενοι στους συνδημότες που μας ψήφισαν στις 8 του Οκτώβρη τους καλούμε να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη και με τη ψήφο τους να δώσουν οριστικό τέλος στον κ. Λέσση και στη μαύρη περίοδο της θητείας του .

Τέλος δηλώνουμε ότι η ΔΗΜΟ.ΣΥ.Ν. θα έχει ενεργή παρουσία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και θα υπηρετεί το θεσμικό της ρόλο ως Παράταξη της αντιπολίτευσης δυναμικά κι ανυποχώρητα, ακριβώς όπως πράτταμε έως και σήμερα.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή