Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Ο Αλέκος Αυλωνίτης για την εγκληματική ενέργεια μελών των πληρώματος του πλοίου Blue Horizon που στοίχισε μια ανθρώπινη ζωή

Ο Αλέκος Αυλωνίτης για την εγκληματική ενέργεια μελών των πληρώματος του πλοίου Blue Horizon που στοίχισε μια ανθρώπινη ζωή

Ο βουλευτής Κέρκυρας Αλέκος Αυλωνίτης, Υπεύθυνος Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, καταδικάζει την εγκληματική ενέργεια μελών του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon που στοίχισε μια ανθρώπινη ζωή.

Λύπη και οργή για την εγκληματική και βάρβαρη ενέργεια μελών του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon που εκτελούσε δρομολόγιο από Πειραιά προς Ηράκλειο με αποτέλεσμα έναν πνιγμένο 36 χρονο εργάτη από το Λασίθι που προσπάθησε να επιβιβαστεί στο πλοίο τελευταία στιγμή χθες το βράδυ.

Το περιστατικό είναι πέραν κάθε λογικής και ηθικής, ντροπιάζει την ναυτοσύνη, την κουλτούρα αλληλεγγύης των Ελλήνων ναυτικών και νησιωτών και το καταδικάζω απερίφραστα.

Ως πολίτης αυτής της χώρας αισθάνομαι απέραντη ντροπή και αγανάκτηση.

Πόσο κοστίζει άραγε η ανθρώπινη ζωή;

Πως κατήντησε έτσι η κοινωνία μας;

Ως μέλος του Κοινοβουλίου, μαζί με συναδέλφους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. καταθέτουμε ερώτηση στη Βουλή για να αποδοθούν ευθύνες για πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν στην απώλεια της ανθρώπινης ζωής.

Επιπλέον, απαιτούμε να πάρει άμεσα θέση η Κυβέρνηση για την αδιανόητη δήλωση του Υπουργού κ. Βερβιτσιώτη, που εξομοιώνει το θύμα με τους θύτες: “Θρηνούμε την απώλεια ζωής ΑΛΛΑ θρηνούν και οι οικογένειες όσων πήγαν για μεροκάματο και τώρα βρίσκονται κατηγορούμενοι για φόνο”, είπε ανερυθρίαστα, ξεσηκώνοντας -δικαίως- αντιδράσεις.

Για να μην έχουμε αυταπάτες ποιοι είναι υπεύθυνοι για την ηθική κατρακύλα της κοινωνίας μας!

Επιστροφή Στην Κορυφή