Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Μπούκαρε στον καταπέλτη – Οδηγός χτύπησε ναυτικό με το αυτοκίνητό του  για να μπει  στο πλοίο στην Ηγουμενίτσα

Μπούκαρε στον καταπέλτη – Οδηγός χτύπησε ναυτικό με το αυτοκίνητό του  για να μπει  στο πλοίο στην Ηγουμενίτσα

Οδηγός χτύπησε ναυτικό με το αυτοκίνητό του  για να μπει  στο πλοίο στην Ηγουμενίτσα και προορισμό την  Κέρκυρα. Το πλοίο ήταν έτοιμο για αναχώρηση,  αυτό όμως δεν εμπόδισε τον  οδηγό να επιμείνει να επιβιβαστεί,  με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον ανθυποπλοίαρχο.

Σύμφωνα μάλιστα με την καταγγελία του Σωματείου Ναυτεργατών, κατά τη διαδικασία απάρσεως του επιβατηγού, προσήλθε αγροτικό ΙΧ και ο ανθυποπλοίαρχος υπεύθυνος φόρτωσης τηρώντας τα προβλεπόμενα και δεδομένου ότι δεν είχε εκδοθεί εισιτήριο,  είπε στον οδηγό ότι δεν μπορεί να επιβιβαστεί. Ωστόσο ο οδηγός απαίτησε να επιβιβαστεί και πάτησε γκάζι αιφνίδια παρασύροντας τον ανθυποπλοίαρχο.

Από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στο πλοίο δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον ναυτικό και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, όπου διαγνώστηκε εξάρθρωση ώμου, δύο σπασμένα δόντια και κάταγμα στο πόδι.

Ο οδηγός του οχήματος προσήχθη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας από τους Λιμενικούς που ήταν παρόντες στο επεισόδιο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Ναυτεργατών Κέρκυρας – Ηγουμενίτσας τονίζεται ότι: «Στον λιμένα Ηγουμενίτσας και κατά την διαδικασία απάρσεως του ΕΓ/ΟΓ Κέρκυρα προσήλθε αγροτικό ΙΧ. Ο ανθυποπλοίαρχος υπεύθυνος φόρτωσης τηρώντας τα προβλεπόμενα, σημειωτέον ότι δεν είχε καν εκδοθεί εισιτήριο, είπε στον οδηγό ότι δεν μπορεί να επιβιβαστεί και ο οδηγός απαιτώντας να επιβιβαστεί αιφνίδια κίνησε το όχημα και παρέσυρε τον ανθυποπλοίαρχο. Από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που επέβαινε στο πλοίο του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο ΚΥ Ηγουμενίτσας που διαγνώστηκε εξάρθρωση ώμου, δύο σπασμένα δόντια και κάταγμα κάτω άκρου.

Ο οδηγός του οχήματος προσήχθη από τους λιμενικούς που ήταν παρόντες στο επεισόδιο στο ΚΛ Ηγουμενίτσας. Καταδικάζοντας κάθε πράξη βίας, τηρώντας διαχρονικά τους κανονισμούς ασφαλείας καθώς και τα προβλεπόμενα από την κείμενη νομοθεσία για την αποφυγή παρόμοιων γεγονότων που μπορούν να αποβούν μοιραία για την ανθρώπινη ζωή, ζητάμε την ιδιαίτερη μέριμνα των αρχών προς αποφυγή παρόμοιων συμβάντων. Θα προσκομίσουμε στο ΚΛ Ηγουμενίτσας το υλικό φωτογραφικό και βίντεο που υπάρχει στη διάθεση μας».

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή