Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας “Goodwin Island” στο νησί της Κέρκυρας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας “Goodwin Island” στο νησί της Κέρκυρας

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα γυρίσματα της μεγάλου μήκους ταινίας “Goodwin Island” στην Κέρκυρα. Η ταινία είναι παραγωγής της Αγγλικής εταιρίας One Day Films με εκτέλεση παραγωγής της εταιρείας Black Dogs Production. Την σκηνοθεσία και το σενάριο το υπογράφει ο Erik Knudsen, ο οποίος εκτός από σκηνοθέτης είναι και ακαδημαϊκός καθηγητής στο Ηνωμένο Βασίλειο, και παραγωγή είναι η Janet Knudsen και ο Ιάκωβος Παναγόπουλος.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας δήλωσε Erik Knudsen  μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων:

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα της νέας μου μεγάλου μήκους ταινίας, Goodwin Island, η οποία γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στην Κέρκυρα σε στενή συνεργασία με τον συμπαραγωγό, Ιάκωβο Παναγόπουλο, και την εταιρία Black Dogs Productions  καθώς επίσης και με την πολύτιμη στήριξη του Ιονίου Πανεπιστημίου. Οι τελευταίες τρεις εβδομάδες ήταν μαγικές και βρήκαμε την εμπειρία της δουλειάς στην Κέρκυρα πολύ πλούσια. Καταφέραμε να αξιοποιήσουμε το δημιουργικό ταλέντο της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των μελών του cast, και η εμπειρία μας έδειξε ότι το φιλόξενο και υποστηρικτικό περιβάλλον της Κέρκυρας συνέβαλε σημαντικά στo επιτυχημένο αποτέλεσμα. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε την ταινία με το κοινό στην Κέρκυρα και, ελπίζουμε, να συνεργαστούμε με το νησί στο μέλλον.”

Επίσης, η παραγωγός Janet Knudsen δήλωσε: «Είχαμε μια υπέροχη εμπειρία στα γυρίσματα του Goodwin Island στην Κέρκυρα. Ο Συμπαραγωγός μας Ιάκωβος Παναγόπουλος, μαζί με την εταιρία Black Dogs Productions, είχαν φροντίσει ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά. Η Κέρκυρα έχει καταπληκτικές τοποθεσίες και έχουμε ευλογηθεί με υπέροχο καιρό – αν και μας εξέπληξε η βροχή τις πρώτες τρεις ημέρες των γυρισμάτων. Στην ταινία έπαιξαν τόσο Βρετανοί όσο και Κερκυραίοι ηθοποιοί οι οποίοι είχαν εξαιρετικές ερμηνείες. Είμαστε τόσο εντυπωσιασμένοι με την ποιότητα και τον επαγγελματισμό του ελληνικού συνεργείου και σίγουρα θα σκεφτόμασταν να γυρίσουμε ξανά στην Κέρκυρα.»

Τέλος ο συμπαραγωγός της ταινίας Ιάκωβος Παναγόπουλος δήλωσε: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που καταφέραμε να φέρουμε την συγκεκριμένη ταινία στο νησί, η οποία είναι ένα εξαιρετικό δείγμα ανεξάρτητου κινηματογράφου με ακαδημαϊκές προεκτάσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος επίσης για την συμμετοχή φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας, που έχω την χαρά να είμαι Επίκουρος Καθηγητής, στα γυρίσματα και τον απίστευτο επαγγελματισμό τους.  Τόσο το συνεργείο, όσο και οι ηθοποιοί της ταινίας ήταν εξαιρετικοί και τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Ιόνιο Πανεπιστήμιο για την πολύ σημαντική συμβολή του στην ολοκλήρωση της ταινίας, το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας, το Τμήμα Τουρισμού και το Ionian Film Office για την βοήθεια τους.»

GOODWIN ISLAND

Του Erik Knudsen

Διάρκεια: 100’

Παραγωγή: One Day Films (Εrik Κnudsen) • Συμπαραγωγοί: Janet Knudsen, Ιάκωβος Παναγόπουλος • Σενάριο – σκηνοθεσία: Erik Knudsen • Bοηθός σκηνοθέτη: Ιάκωβος Παναγόπουλος • Line Producer: Γιάννης Νοδαράς, Black Dog Productions • Kινηματογραφιστής: Θάνος Τσίγκας • Καλλιτεχνική διεύθυνση: Μάγδα Κανδυλιάρη • Ενδυματολόγος: Πηνελόπη Μάμαλου • Ηχολήπτης: Billy Glew • Βοηθός Ηχολήπτη: Φώτης Πάγκαλος.

 

Παίζουν: Αshley Luke Lloyd (Ντάνιελ), Suzanne Fulton (Rosie), Justin McDonald (Kai), Ιωάννης Μουμούρης (Λουκάς), Θώμη Καρύδη (Θέμις), Adebola Olayinka (Goodwin Jr.), Νέστορας Κοψιδάς (Ηλίας), Ευαγγελία Ράντου (Λία), Claudius Shajobi (βαρκάρης).

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή