Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Μερόπη Υδραίου:  ‘’ Η Κέρκυρα του 2028 θα είναι η Κέρκυρα της κοινωνικής αλληλεγγύης και των προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής για όλους.’’

Μερόπη Υδραίου:  ‘’ Η Κέρκυρα του 2028 θα είναι η Κέρκυρα της κοινωνικής αλληλεγγύης και των προγραμμάτων προληπτικής ιατρικής για όλους.’’

Διαδοχική σειρά επισκέψεων στον ΟΛΚΕ (με την ευκαιρία της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας) σε ΕΚΑΒ και στο νοσοκομείο της Κέρκυρας από την Μερόπη Υδραίου.

Η Δήμαρχος συνοδευόμενη από υποψηφίους της παράταξης της επισκέφθηκε τον ΟΛΚΕ, συζήτησε με τη διοίκηση και τους εργαζομένους.

Η Μ. Υδραίου αναφέρθηκε σε ένα νέο πλαίσιο δράσεων  σε συνεργασία με τον ΟΛΚΕ, την Ένωση Κρουαζιέρας και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο για την ενίσχυση και διαχείριση των ροών των επισκεπτών κρουαζιέρας μέσα στην επόμενη πενταετία και υπενθύμισε ότι σε αυτή την τετραετία  για πρώτη φορά έγινε αναλυτική καταγραφή για τις υποδομές, τη δυναμική και τη φέρουσα ικανότητα μας ως τουριστικού προορισμού και αξιολόγηση σε συνεργασία με το Παγκόσμιο συμβούλιο Αειφόρου τουρισμού GSTC, τον ΟΛΚΕ και την ένωση κρουαζιέρας CLIA.

Η Μερόπη Υδραίου επισκέφθηκε επίσης το ΕΚΑΒ αλλά και το Νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Συνομίλησε σε άριστο κλίμα με τους εργαζομένους και δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο Δήμος στηρίζει το αίτημα για την ενίσχυσή τους με προσωπικό .

Τόνισε ότι ‘’ οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, με αυτοθυσία και αυταπάρνηση και αξίζουν συγχαρητήρια αλλά και έμπρακτης αναγνώρισης.‘’

Παράλληλα επισήμανε ότι την προηγούμενη τετραετία υπήρχε άριστη συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο και τις Δομές Δημόσιας Υγείας που επισφραγίστηκε με κοινές δράσεις προληπτικής ιατρικής και αιμοδοσίας.

Όπως είπε η Μερόπη Υδραίου, το Σχέδιο Κέρκυρα 2028 προβλέπει ετήσια και κυρίως δωρεάν προγράμματα προληπτικής ιατρικής και συμβουλευτικής για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Για ανθρώπους που έχουν ανάγκη, για την ψυχική υγεία γονέων, εφήβων, παιδιών.

Και το πρόγραμμα, για τη νέα πενταετία, θα υλοποιηθεί με τη στήριξη και τη συνεργασία των ανθρώπων της δημόσιας υγείας.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή