Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » “ΜΕΛΙΣΣΑ”: Συγχαρητήρια στον Ιωάννη Βαρδακαστάνη για την ανάδειξη του σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

“ΜΕΛΙΣΣΑ”: Συγχαρητήρια στον Ιωάννη Βαρδακαστάνη για την ανάδειξη του σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία, τα παιδιά με αναπηρία και το προσωπικό του ΚΔΗΦ ΑμεΑ «Η ΜΕΛΙΣΣΑ», εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήριά τους για την ανακήρυξη του Προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία κ. Ιωάννη Βαρδακαστάνη, σε Επίτιμο Διδάκτορα του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, στις 2 Οκτωβρίου 2023.
Κατά την απονομή και τον χαιρετισμό του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής κ. Ε. Καλδής ανέφερε ότι έχει την εξαιρετική χαρά και τιμή να υποδέχεται στους κόλπους της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΠΑΔΑ, έναν άνθρωπο αυθεντικό οραματιστή που οι επί δεκαετίες αγώνες του για ισότιμη πρόσβαση και πλήρη συμμετοχή σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνίας των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, τον έχουν πλέον καταστήσει σύμβολο μαχητικής, οργανωμένης και αξιοπρεπούς διεκδίκησης των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία στις συνειδήσεις όλων μας καθώς επίσης ότι ο κ. Βαρδακαστάνης έχει διακριθεί ως επιστήμονας και έχει αναπτύξει πολυετή και ανεκτίμητη δράση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, η συνεισφορά του είναι ανεκτίμητη.
Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας νοιώθει ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την προαναφερόμενη ανακήρυξη του κ. Βαρδακαστάνη και δικαιωμένος, διότι το 2016 τίμησε τον Ιωάννη Βαρδακαστάνη σε ειδική εκδήλωση για την πολυετή προσφορά και αγωνιστική διεκδικητική δράση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των Ατόμων με Αναπηρία, με απονομή τιμητικής πλακέτας, με την ανακήρυξή του ως επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου και την ονομασία της αίθουσας εκδηλώσεων του Συλλόγου «ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ.»

Επιστροφή Στην Κορυφή