Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Μειωμένες τιμές στα αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους προσληφθέντες αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Μειωμένες τιμές στα αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους προσληφθέντες αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που προσελήφθησαν κατά τη δεύτερη φάση θα έχουν μειωμένες τιμές τόσο στα αεροπορικά όσο και στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τη μετάβασή τους στους τόπους που διορίστηκαν.

Για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να μεταβούν στην περιοχή τοποθέτησης και ανάληψης υπηρεσίας ισχύουν μειώσεις για ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Οι εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά είναι έως και 50% για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς. Η έκπτωση θα αφορά στην κάλυψη των μετακινήσεων των εκπαιδευτικών από τους μόνιμους τόπους κατοικίας τους προς το τελικό νησί, στο οποίο ανέλαβαν υπηρεσία. Πιο συγκεκριμένα, οι εκπτώσεις ανά εταιρεία διαμορφώνονται ως ακολούθως:

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την παροχή της έκπτωσης θα είναι η σχετική απόφαση του υπουργείου Παιδείας, που αναφέρει την πρόσληψή τους, και η αστυνομική τους ταυτότητα.

Να σημειωθεί πως τις επόμενες ημέρες ενδέχεται να προστεθούν και άλλες εταιρείες στον ανωτέρω πίνακα.

Αεροπορικά εισιτήρια
H εταιρεία Sky Express παρέχει έκπτωση ύψους 30% για την έκδοση 10 αεροπορικών εισιτηρίων ανά ενδιαφερόμενο, για τη μετακίνηση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον τόπο ανάληψης υπηρεσίας.

Η διαδικασία για τη λήψη της εν λόγω έκπτωσης έχει ως ακολούθως: Οι δικαιούχοι έλαβαν χθες SMS με έναν μοναδικό κωδικό. Το SMS περιέχει και ένα link για τη σελίδα της Sky Express σχετικά με την προσφορά/έκπτωση. Στη σελίδα μετά τη συμπλήρωση των απαραίτητων στοιχείων (όνομα, επώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και τον κωδικό τον οποίο έλαβαν), θα λαμβάνουν στο e-mail τους τον σχετικό εκπτωτικό κωδικό, ώστε να τον εισάγουν κατά τη διαδικασία κράτησης/αγοράς του εισιτηρίου.

Το ευχαριστώ του Πιερρακάκη για τις μειώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια
Από την πλευρά του, ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης ευχαριστεί θερμά τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστο Στυλιανίδη καθώς και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και την αεροπορική εταιρεία Sky Express για την άμεση ανταπόκρισή τους στον αίτημα του ΥΠΑΙΘΑ για την παροχή των ανωτέρω διευκολύνσεων.

Η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της διαρκούς μέριμνας αλλά και της ουσιαστικής αναγνώρισης του έργου των εκπαιδευτικών μας οι οποίοι προσφέρουν τα μέγιστα στην εκπαιδευτική διαδικασία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή