Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Μαρία Δρυ: «Ο δεύτερος γύρος στην Περιφέρεια κατά συνείδηση»

Μαρία Δρυ: «Ο δεύτερος γύρος στην Περιφέρεια κατά συνείδηση»

Δήλωση  της Μαρίας Δρυ, επικεφαλής του συνδυασμού «Μένουμε Ιόνιο» αναφέρει: «Το πολιτικό μας κριτήριο αλλά και ο απολογισμός έργου των δύο υποψηφίων δε μας επιτρέπουν να υποδείξουμε προς καμία από τις δύο επιλογές όσους μας εμπιστεύθηκαν.

Ο συνδυασμός Μένουμε ΙΟΝΙΟ, θα ήταν αδύνατο να υποκύψει σε κυβερνητικούς εκβιασμούς που προσβάλλουν το θεσμό της αυτοδιοίκησης και να στηρίξει την επιλογή του Μαξίμου για λόγους ιδεολογικούς αλλά και ρεαλιστικούς, μετά τον απολογισμό της τετραετίας της Περιφερειακής Αρχής.

Είναι επίσης αδύνατον να στηρίξει τον δήθεν αντάρτη της δεξιάς γιατί τα έργα και οι ημέρες του ως αυτοδιοικητικός, δεν μας δίνουν καμία εγγύηση ότι θα εμποδίσει τις άμετρες ιδιωτικοποιήσεις, το ξεπούλημα δημόσιας γης, την επιβλαβή για το περιβάλλον και τους κατοίκους επιχειρηματικότητα και την χωρίς σχέδιο βιωσιμότητας ανάπτυξη.

Ο συνδυασμός μας ήταν και είναι ένα δημιούργημα κατοχύρωσης τουδημοκρατικού, κοινωνικού και προοδευτικού χώρου στα νησιά της Περιφέρειάς μας. Τέτοιος παραμένει και στον β’ γύρο με στόχο τις διεκδικήσεις μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Καλούμε τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν, αυτή την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες, εκπληρώνοντας το δημοκρατικό τους δικαίωμα κατά τη κρίση και τη συνείδηση τους.

Μένουμε ΙΟΝΙΟ»

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή