Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Μαρία Δρυ: Να κάνουμε κάθε νησί ελκυστικό για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Μαρία Δρυ: Να κάνουμε κάθε νησί ελκυστικό για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και επικεφαλής του συνδυασμού Μένουμε Ιόνιο, Μαρία Δρυ επισκέφτηκε τη Λευκάδα για να ενημερωθεί για τα μεγάλα προβλήματα του νησιού και να συνομιλήσει με τους πολίτες.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της, η Μαρία Δρυ μαζί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του ψηφοδελτίου Μένουμε ΙΟΝΙΟ, περιόδευσε στην πόλη της Λευκάδας και στα χωριά Νυδρί, Βασιλική, Νικιάνα, Σύβρο, Λαζαράτα και Καρυά μεταφέροντας ένα σαφές μήνυμα αισιοδοξίας και συνεχίζοντας έναν καθαρό πολιτικό αγώνα με κύριοο αντίπαλο τα καθημερινά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.
Η υπ. Περιφερειάρχης Μαρία Δρυ παραβρέθηκε σε υπηρεσίες και συλλογικά όργανα του νησιού, όπως το Λιμεναρχείο, το ΤΑΟΛ και το ΚΑΠΗ, προκειμένου να διαπιστώσει τα προβλήματα και να συνομιλήσει με τους αρμόδιους επικεφαλής για την καλύτερη δυνατή διευθέτηση τους.
Στην συνέχεια, η υποψήφια Περιφερειάρχης επισκέφθηκε τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας και το Μουσείο “Άγγελος Σικελιανός” και να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, την σημασία της πολιτισμικής ανάπτυξης για το νησί και τους κατοίκους του.
Στόχος του συνδυασμού Μένουμε Ιόνιο, όπως ανέφερε στις προγραμματικές της δηλώσεις η κα Δρυ, είναι να κάνουμε τα νησιά μας ελκυστικά για τους πολίτες τους. Οφείλουμε να διαμορφώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την κοινωνική, πολιτική και οικονομική ανάπτυξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων , διότι το να μένουμε ΙΟΝΙΟ πρέπει να είναι επιλογή και όχι συμβιβασμός.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή