Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » “Μένουμε Ιόνιο”: Παρουσίαση του συνδυασμού στην Κεφαλονιά απο τον Παύλο Γερουλάνο

“Μένουμε Ιόνιο”: Παρουσίαση του συνδυασμού στην Κεφαλονιά απο τον Παύλο Γερουλάνο

Ο βουλευτής Αθήνας Παύλος Γερουλάνος παρουσίασε την υποψήφια Περιφερειάρχη Μαρία Δρυ με θερμά λόγια τονίζοντας την αγωνιστικότητα που έχει δείξει εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ ως υποψήφια βουλευτής Κέρκυρας.
Αναφέρθηκε στην ανάγκη εκπροσώπησης των προοδευτικών δυνάμεων στην Αυτοδιοίκηση εξαίροντας την υποψ. Περιφερειάρχη και επικεφαλής του συνδυασμού Μένουμε ΙΟΝΙΟ. Αναφέρθηκε σε μια προοδευτική, νέα γυναίκα που επέλεξε μετά τις σπουδές και τη διαμονή της στο εξωτερικό να επιστρέψει στην πατρίδα μας και μέσα από τους πολιτικούς αγώνες και τη συμμετοχή της να παραμείνει κοντά στους πολίτες και την κοινωνία.
Η υποψήφια Περιφερειάρχης Μαρί Δρυ τόνισε απο τη πλευρά της, τη σημασία της μεθοδικότητας, του προγραμματισμού και της συντονισμένης διαχείρισης των κρίσιμων ζητημάτων, δηλώνοντας ότι η σημερινή Περιφερειακή Αρχή δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες των νησιών και της Περιφέρειας.
Η συζήτηση που αναπτύχθηκε δημιούργησε προοπτική για τα νησιά μας, και την προσδοκία ότι ο συνδυασμός Μένουμε ΙΟΝΙΟ μπορεί να φέρει μια νέα συνθήκη προόδου και ανάπτυξης.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή