Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » ΛΑ.ΣΥ: Περιοδεία στο Μάρμαρο και ομιλία στους Γιαννάδες

ΛΑ.ΣΥ: Περιοδεία στο Μάρμαρο και ομιλία στους Γιαννάδες

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ – ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΔΕΣ

Περιοδεία στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Παρελίων πραγματοποίησε κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Πιο συγκεκριμένα, έγινε περιοδεία στο Μάρμαρο και στη συνέχεια περιοδεία και ομιλία στην κεντρική πλατεία των Γιαννάδων, με επικεφαλής την Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και τον Γιάννη Μπορμπότη, υποψήφιο Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων.
Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην ανάγκη να ενισχυθεί το ρεύμα της αμφισβήτησης απέναντι στην εφαρμοζόμενη πολιτική και στο επίπεδο της τοπικής διοίκησης. Περιφέρεια και Δήμος υλοποιούν την κυβερνητική πολιτική, συμφωνώντας με την υποχρηματοδότηση, την υποστελέχωση, τις ιδιωτικοποιήσεις, τον προσανατολισμό των οικονομικών πόρων προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματιών, των πολυεθνικών ομίλων και των επενδυτών.
Την ίδια ώρα που εκατομμύρια ευρώ προσφέρονται σε ομίλους, στο όνομα της ανάπτυξης, τα χωριά αντιμετωπίζουν τεράστια ζητήματα όχι μόνο υποδομών αλλά και καθημερινότητας, που δεν ταιριάζει στην εποχή μας που χαρακτηρίζεται από τεράστια εξέλιξη σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας και της επιστήμης.
Οι εκλογές στις 8 Οκτώβρη αποτελούν μία πραγματική επιλογή ελπίδας για να δυναμώσουν αποφασιστικά τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίζει το ΚΚΕ, να εκλεγούν ακόμη περισσότεροι Δήμαρχοι, Δημοτικοί, Τοπικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι που θα σταθούν, όπως έκαναν και πριν, στο πλευρό του λαού.
Είναι ευκαιρία να αποδυναμωθούν τα ψηφοδέλτια που στηρίζονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και που όλα αυτά τα χρόνια έχουν κυβερνήσει και μας έχουν φτάσει στη σημερινή κατάσταση. Σήμερα όλοι αυτοί θέλουν να εμφανίζονται σαν «αχρωμάτιστοι» και «ανεξάρτητοι», προσπαθώντας να μπερδέψουν. Εμφανίζονται ως «αυτοδιοικητικοί», που ενδιαφέρονται «για το καλό του τόπου» ενώ ταυτόχρονα είναι δεσμευμένοι από τις πολιτικές που συνεχώς δυσκολεύουν τις ζωές μας.
Δίνουμε τη μάχη για την πρωτιά και στους Γιαννάδες με υποψήφιους τοπικούς συμβούλους τους:

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή