Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » ΛΑΣΥ: Περιοδεία στις Κουραμάδες

ΛΑΣΥ: Περιοδεία στις Κουραμάδες

Περιοδεία στις Κουραμάδες πραγματοποίησε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Γιάννη Μπορμπότη, υποψήφιο Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και τον Γιάννη Πιέρρη, δημοτικό σύμβουλο και εκ νέου υποψήφιο στην δημοτική ενότητα Αχιλλείων.

 

Έγινε πλούσια συζήτηση με τους κατοίκους σχετικά με τις προτεραιότητες και τον προσανατολισμό των δημοτικών αρχών που βάζουν σε δεύτερη μοίρα τις λαϊκές ανάγκες. Αναδείχτηκε ότι ακόμη και η μειωμένη χρηματοδότηση αλλά και το ελλειπές προσωπικό δεν αξιοποιούνται σε αυτή την κατεύθυνση.

 

Η διεκδίκηση της δημοτικής αρχή για περισσότερους πόρους αλλά και προσωπικό είναι ανύπαρκτη αφού δε θέλουν να “χαλάσουν την καρδιά” της κυβέρνησης που τους στηρίζει. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο από την Λαϊκή Συσπείρωση που πάει κόντρα στην κυρίαρχη πολιτική και την πολιτική εξυπηρέτησης των λίγων.

 

Οι Κουραμαδες ειναι παράδειγμα για το πώς οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης δίνουν τη μάχη από όποια θέση για τη βελτίωση της καθημερινότητας, για το πώς κάνουν προσπάθεια να κινητοποιήσουν τους κατοίκους για να διεκδικήσουν αυτά που τους αξίζουν.

 

Οι Κουραμαδες είναι παράδειγμα ότι η Λαϊκή Συσπείρωση και θέλει και μπορεί να διοικήσει και ότι η διαφορά είναι αισθητή.Στις Κουραμαδες θα συνεχίσουμε να το “πάμε αλλιώς” δίνοντας τη μάχη ώστε να εκλεγεί ξανά αγωνιστής πρόεδρος, όπως τόσα χρόνια, που θα παλεύει για τις ανάγκες των πολλών.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή