Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Λέλα Κοσκινά: ‘’ Με την Μερόπη Υδραίου για την Κέρκυρα του εθελοντισμού και της ευαισθησίας.’’

Λέλα Κοσκινά: ‘’ Με την Μερόπη Υδραίου για την Κέρκυρα του εθελοντισμού και της ευαισθησίας.’’

Ένας άνθρωπος που έχει διακριθεί στους τομείς του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς, η Λέλα Κοσκινά, θα είναι υποψήφια με τη Μερόπη Υδραίου στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Η Λέλα Κοσκινά , που στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφια με την παράταξη ‘’ Η Κέρκυρα Ψηλά’’, αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με την μεγάλη, ανεξάρτητη και αυτοδιοικητική παράταξη της Μερόπης Υδραίου.

Εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος ,πιστεύει στην ιδέα της ανάπτυξης του εθελοντισμού στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων και σε δήλωση της επισημαίνει:

‘’ Ο Δήμος πρέπει να δημιουργήσει ένα Μητρώο Εθελοντών, υπάρχουν δεκάδες πολίτες που θέλουν να προσφέρουν είτε στον τομέα της πολιτικής προστασίας είτε στις κοινωνικές δομές. Αυτούς τους πολίτες θα τους φέρουμε κοντά μας, θα δημιουργήσουμε το Δήμο του εθελοντισμού και της ευαισθησίας.

Η Μερόπη Υδραίου είναι ικανή, εργατική, έχει σχέδιο για την επόμενη μέρα, ζει και αναπνέει για την Κέρκυρα. Δεν διαχωρίζει τους πολίτες, έχει ανοίξει την παράταξη της σε όλους όσους έχουν διάθεση αλλά και ιδέες για να προσφέρουν στον τόπο τους.’’ τονίζει η Λέλα Κοσκινά.

Η Δήμαρχος κ. Μερόπη Υδραίου καλωσόρισε τη Λέλα Κοσκινά στην παράταξη , τονίζοντας:

‘’ Η Λέλα Κοσκινά, όπως και πολλές άλλοι και άλλοι υποψήφιοι με την παράταξη μας, στις προηγούμενες εκλογές είχαν κάνει άλλες επιλογές.

Αυτό λέει πολλά.

Κυρίως όμως επιβεβαιώνει ότι είμαστε μια ανοιχτή, μεγάλη και ανεξάρτητη παράταξη με ανθρώπους που προέρχονται από διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές αφετηρίες και μας ενώνει όλους η αγάπη μας για τον τόπο που ζούμε.

Προχωράμε μπροστά όλοι μαζί για την Κέρκυρα του 2028.’’

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή