Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Κώστας Λέσσης: “Πληρώσαμε τα μεγάλα ΟΧΙ που είπαμε”

Κώστας Λέσσης: “Πληρώσαμε τα μεγάλα ΟΧΙ που είπαμε”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο απερχόμενος Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κώστας Λέσσης σχολιάζοντας στο χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα με τον φέρνει στη νέα θητεία στην θέση της μείζονος μειοψηφίας. Ακολουθεί η δήλωση:

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημότες και τις δημότισσες της Νότιας Κέρκυρας που μας ψήφισαν στον πρώτο και το δεύτερο γύρο των εκλογών.
Θέλω να ευχαριστήσω τους Δημότες μας που σε όλη τη διάρκεια των περιοδειών μας άνοιξαν την αγκαλιά τους και μας υποδέχθηκαν με σεβασμό.
Θέλω να ευχαριστήσω τους 191 υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, τους φίλους μας και τους εθελοντές μας, με τους οποίους συμπορευτήκαμε σε αυτό το δύσκολο εκλογικό αγώνα .
Κάναμε την προεκλογική μας εκστρατεία με αξιοπρέπεια, με τόλμη λέγοντας μόνο την αλήθεια στους συμπολίτες μας, με ένα προεκλογικό πρόγραμμα κοστολογημένο, με δημοπρατημένα και προγραμματισμένα έργα.
Παραδίδουμε ένα Δήμο που δεν είναι πλέον στο μηδέν, με σταθερές βάσεις, που έχει αναπτύξει δυναμική για το μέλλον της Νότιας Κέρκυρας.
Παραδίδουμε ένα Δήμο με προοπτικές, με εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις σε ονοματισμένα έργα.
Έχουμε ήδη υποβάλλει προτάσεις για την πρόσληψη περισσότερων μόνιμων δημοτικών υπαλλήλων.
Έχουμε ήδη θέσει σε λειτουργία κοινωνικές δομές.
Θεωρώ τιμή μου, που κοινωνία της Νότιας Κέρκυρας μπορεί να πορευτεί πλέον ειρηνικά έχοντας ήδη επιλύσει το θέμα του ΧΥΤΑ Λευκίμμης.
Πληρώσαμε τα μεγάλα ΟΧΙ που είπαμε. Όχι στη λειτουργία του ΧΥΤΑ Λευκίμμης, ΌΧΙ στη παράδοση άνευ όρων του λιμανιού της Λευκίμμης , ΌΧΙ στους δασικούς χάρτες, ΟΧΙ στην αύξηση των δημοτικών τελών.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επόμενη δημοτική αρχή για το καλό του τόπου μας.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή