Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Κορυφαίες διακρίσεις Ελλάδας στα βρετανικά Ice Travel Group Destination Awards

Κορυφαίες διακρίσεις Ελλάδας στα βρετανικά Ice Travel Group Destination Awards

Η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ην. Βασιλείου, Ελ. Σκαρβέλη, παραλαμβάνει το ελληνικό βραβείο από τον γενικό διευθυντή του Ice Travel Group, Richard Singer (αριστερά), και τον διευθυντή πωλήσεων του ομίλου, Stuart Barrett.
Δύο ακόμα σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Ελλάδα στη βρετανική αγορά, αυτή τη φορά στα Ice Travel Group Destination Awards, που διοργάνωσε για πρώτη φορά φέτος ο ομώνυμος ταξιδιωτικός όμιλος.

Η χώρα μας αναδείχθηκε συνολικά ως ο «Αγαπημένος παραθαλάσσιος προορισμός κοντινών αποστάσεων» (Favourite Short-haul Beach Destination), ενώ ειδικότερα η Κρήτη ως το «Αγαπημένο Ελληνικό νησί» (Favourite Greek Island), μπροστά από την Ρόδο, την Κω, την Σκιάθο και την Κέρκυρα.

Οι νικητές σε όλες τις κατηγορίες προέκυψαν μετά από ψηφοφορία του βρετανικού κοινού, που διενεργήθηκε μέσα από τις πλατφόρμες του Ice Travel Group, Icelolly.com και TravelSupermarket.com, για τους δημοφιλέστερους μεσογειακούς προορισμούς.

Ο όμιλος Ice Travel Group προωθεί σε 21,6 εκατ. χρήστες διακοπές από κορυφαίες ταξιδιωτικές εταιρείες κρουαζιέρας, διακοπών πόλεων (city break), πακέτων all inclusive κ.ά., με 14 ελληνικές περιοχές να περιλαμβάνονται στους προορισμούς που προτείνει.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στις 12 Οκτωβρίου, ενώ τα ελληνικά βραβεία παρέλαβε η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ην. Βασιλείου & Ιρλανδίας, Ελένη Σκαρβέλη.

ΠΗΓΗ: tornosnews.gr

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή