Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ: Εξαιρετικές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Κύπελλο Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών (u20)

ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ: Εξαιρετικές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Κύπελλο Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών (u20)

Εξαιρετικών εμφανίσεων συνέχεια για τους αθλητές του Συλλόγου Ξιφασκίας Κέρκυρας ΚΑΣ Δαμοκλής στο Πανελλήνιο Κύπελλο Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών (u20) που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ξιφασκίας του Ο.Α.Κ.Α. στις 2 Δεκεμβρίου.

Πιστοποιώντας την σπουδαία τους κατάσταση, κατάφεραν να διακριθούν και να εισπράξουν θαυμασμό και επαινετικά σχόλια .

Η Κατερίνα Προβατά (ανήκει στην μικρότερη κατηγορία u17) με καταπληκτική εμφάνιση που επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία ( 5 νίκες στις pools & ανάλογα νοκ αουτ ) και μετά από «εμφύλιο» συναρπαστικό αγώνα , κατόρθωσε να ενταχθεί στην τελική 8άδα και να καταλάβει την 8η θέση ανάμεσα σε 40 αθλήτριες .

Η Ελεονώρα Καββάδα με ανάλογη εξαιρετική εμφάνιση και σταθερή πορεία (5 νίκες στις pools και αντίστοιχα νοκ αουτ ) κατέλαβε την 9η θέση στην ίδια κατηγορία.

Στα αγόρια ο Εμίλιο Μαλάνο ( πολύ μικρότερος από την κατηγορίααυτή) , διακρίνεται από ταλέντο και δυνατότητες . Αυτή την φορά αρκέστηκε στην πολύτιμη συλλογή εμπειριών και κατέκτησε την 39η θέση ανάμεσα σε 43 αθλητές .

Ο Σύλλογος συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις δυνατά συγκινητικές στιγμές που χαρίζουν όταν πατάνε με σταθερά βήματα πάνω στις πίστες κι έξω απ αυτές.

 

Επιστροφή Στην Κορυφή