Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » ‘’ Και ο Βασίλειος Σαλασίδης μαζί με την Μερόπη Υδραίου.’’

‘’ Και ο Βασίλειος Σαλασίδης μαζί με την Μερόπη Υδραίου.’’

Ένας άνθρωπος με ειλικρινή και άδολη αγάπη για την πατρίδα, την οποία άλλωστε υπηρέτησε, ο απόστρατος αξιωματικός Βασίλειος Σαλασίδης, θα είναι υποψήφιος με την μεγάλη παράταξη της Μερόπης Υδραίου στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Ο Βασίλειος Σαλασίδης, Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού του Παραρτήματος Κέρκυρας, ανέπτυξε πλούσια και έντονη δραστηριότητα προβάλλοντας το αποτύπωμα και τη συμμετοχή της Κέρκυρας όχι μόνο στον αγώνα της Ανεξαρτησίας αλλά και σε όλους τους αγώνες που έδωσε η χώρα.

‘’ Η Μερόπη Υδραίου είναι κοντά σε κάθε πολίτη, αγαπά τον τόπο της, έχει να παρουσιάσει έργο και έχει ως στόχο, την επόμενη πενταετία, να κάνει ακόμα περισσότερα για το Δήμο μας αλλά και για τους πολίτες.

Η Μερόπη ξέρει να σχεδιάζει και να υλοποιεί έργα, δεν διχάζει, αξιοποιεί κάθε άνθρωπο που έχει να προσφέρει κάτι θετικό στον τόπο μας χωρίς να ζητά κομματικά διαπιστευτήρια και ταυτότητες.

Το Σχέδιο Κέρκυρα 2028 δείχνει το δρόμο για την επόμενη πενταετία. Με έργα, παρεμβάσεις και νέες υπηρεσίες για τους δημότες.

Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις, με θέληση και πίστη.’’

Η Μερόπη Υδραίου καλωσορίζοντας το Βασίλη Σαλασίδη στην παράταξη, αναφέρει:

‘’ Είμαστε μια δυνατή, ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική παράταξη που έχει ανοίξει την αγκαλιά της σε όλους τους πολίτες. Η Κέρκυρα του 2028 είναι η Κέρκυρα της ενότητας, της συνεργασίας και της συνεννόησης. Η Κέρκυρα που δεν ζητά κομματικές ταυτότητες αλλά αγκαλιάζει όλους τους πολίτες.’’

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή