Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » ‘’ Και η Ντίνα Αθανασοπούλου-Δραγανίγου με τη Μερόπη Υδραίου.’

‘’ Και η Ντίνα Αθανασοπούλου-Δραγανίγου με τη Μερόπη Υδραίου.’

Μια μεγάλη και δυνατή ανεξάρτητη παράταξη, με ανθρώπους από όλο το πολιτικό φάσμα, θα δώσει τη μάχη για την Κέρκυρα του 2028.

Η Μερόπη Υδραίου με το έργο της αλλά και με το Σχέδιο Κέρκυρα 2028 για τη νέα τετραετία ενώνει ανθρώπους από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες αλλά με ιδέες και διάθεση προσφοράς για τον τόπο τους.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι η Κωνσταντίνα (Ντίνα) Αθανασοπούλου-Δραγανίγου που εργάστηκε στο Υπουργείο Πολιτισμού, στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και έχει ως μεγάλη αγάπη την φωτογραφία έχοντας συμμετάσχει σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις και έχοντας τιμηθεί με πολλά σημαντικά βραβεία ενώ έλαβε μέρος και στην φωτογραφική αρχειοθέτηση του Αρχαιολογικού και Σινοϊαπωνικού Μουσείου.

Είναι ένας άνθρωπος που, διαχρονικά, ενδιαφέρεται για τον τόπο του και την αυτοδιοίκηση, καί ως δημοτική σύμβουλος επί δύο τετραετίες με σημαντική προσφορά από θέσης ευθύνης στους τομείς του πολιτισμού, του αθλητισμού, του περιβάλλοντος και της κοινωνικής πολιτικής.

‘’ Ο στόχος μου είναι να συμμετέχω και εγώ στην προσπάθεια της Μερόπης Υδραίου που  είναι μια Δήμαρχος με έργο αλλά και όραμα.

Μια Δήμαρχος της νέας εποχής και όχι του χθες.

Η Κέρκυρα χρειάζεται μια ικανή δήμαρχο που συνεργάζεται με όλους όσους έχουν διάθεση να προσφέρουν, χωρίς κομματικές ταμπέλες.Στην Κέρκυρα του 2028 δεν πηγαίνεις με ανθρώπους του χθες, χρειάζεται ενότητα, δημιουργία, πρόγραμμα.’’

‘’ Καλωσορίζουμε τη Ντίνα Αθανασοπούλου-Δραγανίγου στη μεγάλη και ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη που ανήκει σε όλους τους πολίτες του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Είμαστε μια δυνατή ομάδα, έχουμε έργο, έχουμε την αλήθεια μας και έχουμε και πρόγραμμα για την επόμενη μέρα.Κυρίως όμως έχουμε αγάπη για τον τόπο μας.’’

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή