Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Η φλόγα της 21ης Λαμπαδηδρομίας άναψε χθες στη Κέρκυρα

Η φλόγα της 21ης Λαμπαδηδρομίας άναψε χθες στη Κέρκυρα

Στις 28 Ιουλίου, από την Αθήνα, από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.), ξεκίνησε το ταξίδι της η φλόγα της 21ης Λαμπαδηδρομίας για να καταλήξει στις 20 Οκτωβρίου στην Καστοριά, όπου θα πραγματοποιηθεί η 33η Αμφικτιονία των Εθελοντών Αιμοδοτών.
Επί τρεις μήνες περίπου όλη την Ελλάδα ζει και αναπνέει στο ρυθμό της εθελοντικής αιμοδοσίας. Σε κάθε γωνιά της χώρας μας πραγματοποιούνται από τους συλλόγους και τους φορείς της εθελοντικής αιμοδοσίας, πολιτιστικές, αθλητικές και άλλες εκδηλώσεις με τη συμμετοχή μαθητών, φοιτητών, νέων, καλλιτεχνών, αθλητών και πλήθους κόσμου.

Η Λαμπαδηδρομία είναι μια εκστρατεία των εθελοντών αιμοδοτών σ’ όλη τη χώρα να μεταφέρουν το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας σε ένα ευρύτερο κοινό, να ενημερώσουν, να ευαισθητοποιήσουν και να ενεργοποιήσουν τον κόσμο, κάνοντάς τους εθελοντές αιμοδότες αλλά και κήρυκες της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Στόχος να γίνει η χώρα μας αυτάρκης σε αίμα και παράγωγά του από εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.

Στην προσπάθειά μας αυτή επιδιώκουμε τη συνεργασία με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκπαίδευσης, της Εκκλησίας, της Υγείας, του Πολιτισμού, με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις εργαζομένων με τους Φορείς θαλασσαιμικών, αιμορροφιλικών, νεφροπαθών, με κοινωνικούς φορείς και οργανώσεις που ασχολούνται με τις μεταμοσχεύσεις καθώς και με φορείς που εκπροσωπούν άτομα με ειδικές ανάγκες.

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή