Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Η συνάντηση δύο θρύλων επτά χρόνια μετά…στην Κέρκυρα

Η συνάντηση δύο θρύλων επτά χρόνια μετά…στην Κέρκυρα

Ρίο της Βραζιλίας, 16 Αυγούστου 2016: Σε έναν από τους επικότερους τελικούς των Ολυμπιακών Αγώνων (όχι μόνο του Ρίο) ο Σπύρος Γιαννιώτης, στην τελευταία κούρσα της τεράστιας καριέρας του, κατακτά το πολυπόθητο (πρώτο του) μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στα 10χλμ ανοικτής θάλασσας, πίσω από τον Ολλανδό Φέρι Φέρτμαν.

Για την ακρίβεια , και οι δύο τερμάτισαν με τον ίδιο χρόνο 1.52.59.8 και εν τέλει ο ο Φέρτμαν πήρε το χρυσό κι ο Γιαννιώτης το ασημένιο με τον Γάλλο Μαρκ Αντουάν Ολιβιέ να ανεβαίνει στη τρίτη θέση του βάθρου. Κάποιοι είπαν στον Γιαννιώτη να υποβάλει ένσταση, αυτός αρνήθηκε…

Κέρκυρα, επτά χρόνια μετά: οι δυο θρύλοι πλέον της ανοικτής θάλασσας, είναι και πάλι μαζί, στη Κέρκυρα, στο σπίτι του Σπύρου, με αφορμή το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα juniors open water.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, μίλησαν στους προπονητές, απάντησαν σε ερωτήσεις, είχαν να θυμηθούν πολλά, έβγαλαν φωτογραφίες. Η αγωνιστική κολύμβηση αποτελεί βεβαίως παρελθόν και για τους δύο αλλά και η προσωπική τους ζωή έχει αλλάξει: παντρεμένοι και οι δύο, ο Σπύρος με την Ισμήνη Καλαντζή με την οποία έχουν αποκτήσει τον Διονύση. Ο Φέρτμαν με την πρώην επίσης κολυμβήτρια Ραμόνι Κρομοβιτζόγιο.

Εκείνη η κούρσα όμως στο Ρίο, θα τους «ενώνει» για πάντα…

ΠΗΓΗ: Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή