Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Η «ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Νότια Κέρκυρα» συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία

Η «ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Νότια Κέρκυρα» συνεχίζει την προεκλογική εκστρατεία

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας, Αλέξανδρος Αλεξάκης συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την προεκλογική του εκστρατεία. Με ιδιαίτερη θέρμη υποδέχονται οι πολίτες της Νότιας Κέρκυρας, τον Αλέξανδρο Αλεξάκη και στελέχη της παράταξης του στις καθημερινές τους εξορμήσεις. Ο επικεφαλής της «Νέας Αρχής για την Νότια Κέρκυρα» με στελέχη της παράταξης του, έχει επισκεφτεί όλες τις δημοτικές κοινότητες της Νότιας Κέρκυρας. Συναντιέται καθημερινά με δεκάδες πολίτες του Νότου, με ιδιοκτήτες, εργαζόμενους και θαμώνες καταστημάτων για τα προβλήματα της κάθε περιοχής. Ξεδιπλώνει μεθοδικά την προοδευτική ατζέντα και τις προτάσεις του για την σύγχρονη Νότια Κέρκυρα.
Με την βοήθεια και την καθοδήγηση των τοπικών υποψηφίων κάθε περιοχής, καταγράφονται από πρώτο χέρι τα σημαντικά προβλήματα κάθε περιοχής, σε μια τιτάνια προσπάθεια να ολοκληρωθεί η τελική πρόταση διακυβέρνησης του δήμου. Σημαντικά προβλήματα όπως η καθαριότητα στους δρόμους και στις παραλίες, η θωράκιση του Νότου από τα πλημμυρικά φαινόμενα, η οδοποιία, ο ελλιπής φωτισμός, ύδρευση – αποχέτευση και η δημιουργία χώρων στάθμευσης, συνθέτουν το παζλ των άμεσων προτεραιοτήτων σε θέματα για επίλυση.
Η «Νέα Αρχή για την Νότια Κέρκυρα», ήρθε για να μείνει και θα είναι εδώ δίπλα στους ανθρώπους και μπροστά από τα προβλήματα. Η παράταξη μας, έχει σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα στην τοπική αυτοδιοίκηση και αποτελεί προϊόν της αδήριτης ανάγκης μια ευρείας πλειοψηφίας ενεργών πολιτών της Νότιας Κέρκυρας να προτάξουν μία νέα πρόταση στα κοινά του τόπου μας, αναφορικά με τον τρόπο άσκησης πολιτικής. Ο συνδυασμός μας, διεκδικεί δυναμικά τη διοίκηση του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, με όχημα την εντιμότητα, την εργατικότητα, την ομαδικότητα, τον σχεδιασμό και την αποτελεσματικότητα. Οι κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες, για να περάσει η Νότια Κέρκυρα στη Νέα Εποχή, έχουν πια ωριμάσει.
Ο λαός του Νότου ζητάει αλλαγή πολιτικής και νέα πρόσωπα. Η παράταξη μας «Νέα Αρχή για την Νότια Κέρκυρα» τους δίνει αυτή την εναλλακτική, την μοναδική εναλλακτική απέναντι στον καθεστωτισμό, στη συντήρηση και στα παιχνίδια με τους θεσμούς. Οι εκλογές στις 8 Οκτωβρίου, θα βρουν το ψηφοδέλτιο της “ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ” στο χέρι κάθε δημότη.
Στις 8 Οκτωβρίου τελειώνουμε με τη νοοτροπία της οπισθοδρόμησης και της στασιμότητας.
Στις 8 Οκτωβρίου ξεκινάμε να χτίζουμε έναν σύγχρονο δήμο με επίκεντρο τον άνθρωπο.
Στις 8 Οκτωβρίου, κάνουμε μια Νέα Αρχή.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή