Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Η ετήσια εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον ήρωα του Πολεμικού Ναυτικού, Πλοίαρχο Έκτορα Γιαλοψό

Η ετήσια εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον ήρωα του Πολεμικού Ναυτικού, Πλοίαρχο Έκτορα Γιαλοψό

Στον ΙΝ Αγίου Ιωάννη Αφιώνα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί , ιερουργούντος του εκπροσώπου του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων, Αρχιμανδρίτη Σωσίπατρου Ασπιώτη η ετήσια εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον ήρωα του Πολεμικού Ναυτικού, Πλοίαρχο Έκτορα Γιαλοψό.

Η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, Πρόεδρος Κοινότητας Αφιώνα, Πολιτιστικός Σύλλογος – Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Αφιώνα και η οικογένεια του ήρωα του Πολεμικού Ναυτικού, Πλοίαρχου Έκτορα Γιαλοψού πλαισιώθηκε από τη Δημοτική Φιλαρμονική Αυλιωτών.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Γ. Τρεπεκλής, οι βουλευτές Κέρκυρας κ. Στ. Γκίκας, κ. Αλ. Αυλωνίτης και Δημήτρης Μπιάγκης, ο κ. Δημήτρης Τσιόδρας, Δ/τνης του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γ. Μαχειμάρης, ο Δήμαρχος Κ. Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων Στέφανος Πουλημένος, ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Βασίλης Χειμαριώτης, εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών και σωμάτων ασφαλείας και πλήθος κόσμου.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή