Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού  στην αίθουσα της  Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας

Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού  στην αίθουσα της  Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως μήνας Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Πρόκειται για μία διεθνή εκστρατεία για την αφύπνιση του πληθυσμού για τον συχνότερο καρκίνο του γυναικείου πληθυσμού στις ανεπτυγμένες χώρες του δυτικού κόσμου. Στη χώρα μας έχουμε περισσότερες από 5.000 νέες περιπτώσεις καρκίνου μαστού κάθε χρόνο.

 

Στο πλαίσιο αυτό οι κοινωνικές Δομές που λειτουργεί ο Οργανισμός Equal Society στο νησί σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, θα υλοποιήσουν Ημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης τη Δευτέρα 23/10/2023, στις 18:30 σε αίθουσα που παραχωρεί η Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας (Σκαραμαγκά 4).

 

Η Ημερίδα αυτή αποτελεί ευκαιρία για την κοινότητά μας να ενημερωθεί για τον καρκίνο του μαστού, τους παράγοντες κινδύνου, την πρόληψη και την αυτοεξέταση. Την ημερίδα θα στελεχώσουν με εισηγήσεις οι:

  • Λυγερή Αυγούστη – Επισκέπτρια υγείας του ΓΝΚ,
  • Ευάγγελος Δουίτσης – Διευθυντής χειρουργικής και Υπεύθυνος ιατρείου μαστού του ΓΝΚ,
  • Νικόλαος Πολύζος – Χειρουργός μαιευτήρας-γυναικολόγος του ΓΝΚ,
  • Δημήτριος Πολυμενάκος – Χειρουργός μαιευτήρας-γυναικολόγος και
  • Αλεξάνδρα Τριβιζά – ειδική παθολόγος το Ανοιχτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων της Equal Society.

 

Η Ημερίδα είναι ανοικτή σε όλους και είναι δωρεάν. Ελάτε να μάθετε, να συζητήσετε και να στηρίξετε την παγκόσμια προσπάθεια για την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού.

 

*Περισσότερες πληροφορίες: kentroimerascorfu@gmail.com και 2661081855

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή