Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»

«Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ως Δικαιούχος της Πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2018-2019», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΠ ΕΒΥΣ) που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), πρόκειται να υλοποιήσει το πρόγραμμα ΤΕΒΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ «Αποκεντρωμένες Προμήθειες Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2018-2019».

Στα πλαίσια υλοποίησης του εν λόγω προγράμματος σας γνωρίζουμε ότι οι Δικαιούχοι είναι περίπου 1900 ωφελούμενοι στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Ειδικότερα στην ΠΕ Κέρκυρας (Κέρκυρα και Παξοί), οι δικαιούχοι είναι περίπου 900 και η αναδιανομή θα πραγματοποιηθεί σε αποθήκη στην Εθν. Πέλεκα. (Εταιρεία Σπίγγος Quality Fruit 3ο χλμ. της Εθνικής οδού Πέλεκα στην περιοχή Μάμαλοι Αλεπού).

ΟΙ ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ:

Πέμπτη 12/10/2023 : 11:00 – 14:30

Παρασκευή 13/10/2023 : 08:00 – 14:30

Θα μοιραστούν τρόφιμα ξηρά, καθώς και είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΒΥΣ).

ΠΡΟΣΟΧΗ – Οι ωφελούμενοι πρέπει:

1. Να φορούν Μάσκα και να τηρούν αποστάσεις μεταξύ τους,
2. Να έχουν Αστυνομική Ταυτότητα, ΑΜΚΑ ή απλή εξουσιοδότηση
σε κάποιον, αν δεν μπορούν να παραστούν οι ίδιοι.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή