Τίτλοι Ειδήσεων
Αρχική » «Εξαιρετική η εμφάνιση της ελληνικής ομάδας» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μαραθώνιας – Μεγάλων αποστάσεων

«Εξαιρετική η εμφάνιση της ελληνικής ομάδας» στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μαραθώνιας – Μεγάλων αποστάσεων

Με 16 αγόρια και κορίτσια στην αποστολή, η ελληνική ομάδα που αγωνίσθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μαραθώνιας – Μεγάλων αποστάσεων (OWS) 2023, κατηγοριών Παίδων-Κορασίδων (14/15 ετών) – Εφήβων-Νεανίδων (16/17 ετών) και Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών (18/19 ετών), που ολοκληρώθηκε στην Κέρκυρα, ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία ανάλογων διοργανώσεων.

Στην αυλαία των αγώνων, επικρατούσε μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας μας. Ο Νίκος Γκίκας, εκ των ομοσπονδιακών προπονητών, τόνισε συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας:«Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για όλα τα παιδιά που παράλληλα πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση. Παρουσιάσαμε μια δεμένη ομάδα, και για όλα αυτά μας βοήθησε εξαιρετικά το καμπ που πραγματοποιήθηκε στη Κρήτη τον περασμένο Αύγουστο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, η διαφορά ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής από το περυσινό πρωτάθλημα στο Σετούμπαλ. Το πολύ αισιόδοξο είναι πως και τα μικρότερα παιδιά που ακολουθούν είναι ταλαντούχα και είμαστε πολύ αισιόδοξοι».

Οι Πέτρος Πετρόπουλος, Αγαπητός Μιναδάκης, Βάνα Μπακούση συμπληρώνουν την προπονητική τετράδα με φυσιοθεραπευτή τον Ηλία Θεοδωρίδη.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος

 

ΚΕΡΚΥΡΑ ->
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ->
ΕΛΛΑΔΑ ->
ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ->
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ->
ΚΟΣΜΟΣ ->
ΑΠΟΨΕΙΣ ->
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ->
Ο ΚΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ->
Επιστροφή Στην Κορυφή